- Konu Sahibi paperclips
-
İnşallah gerek kalmaz canım benim testi tekrarla yine aynısıysa hamilesindirarkadaşlar yorumlayabilir misiniz.adetim 1 gün geçti. amh çok düşük tüp bebek tedavisine başlayacaktık.inşallah gerek kalmaz lütfen dua edin benim için
Hayırlı olsun canımçok teşekkür ederim.bütün gün içim içimi yemesin diye sabah işe gelirken acile gidip oradaki doktora rica ettim.kan testi yaptırdı.251,8 çıktı. 2 gün sonra tekrar bir test yapılacak. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.sizde inşallah bebişlerinizi hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza alırsınız. dua edin benim için lütfen inşallah sağlıkla devam eder.
Öncelikle hayırlı olsun hamilelik yolundadır inşallaharkadaşlar yorumlayabilir misiniz.adetim 1 gün geçti. amh çok düşük tüp bebek tedavisine başlayacaktık.inşallah gerek kalmaz lütfen dua edin benim için
Merhaba Çok teşekkür ederim. benimde yaşım 34 .amh 0,91 çıktı testte.Testten tam 1 ay sonra hsg yapıldı ve hsg sonrasında gebe kaldım .Allahım inşallah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder .Allah isteyen herkese nasip etsin. umudunuzu yitirmeyin.inşallah rabbim size de bu duyguyu tattırır kısa zamanda.Öncelikle hayırlı olsun hamilelik yolundadır inşallahbenim amh imda 0,250 yaşım 34 ancak doğal gebelik umudumuzu yitirmedik tüp bebek denmis olsa da sizin yaşınız ve amh iniz kaçtı sormak istedim umut olmasi adına
Hsg den ne kadar süre sonra hamile kaldınız acaba. Çekilen ay mı yoksa bir sonraki ay mıMerhaba Çok teşekkür ederim. benimde yaşım 34 .amh 0,91 çıktı testte.Testten tam 1 ay sonra hsg yapıldı ve hsg sonrasında gebe kaldım .Allahım inşallah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder .Allah isteyen herkese nasip etsin. umudunuzu yitirmeyin.inşallah rabbim size de bu duyguyu tattırır kısa zamanda.
Çekilen ay da kaldım.Hsg den ne kadar süre sonra hamile kaldınız acaba. Çekilen ay mı yoksa bir sonraki ay mı
Bebeğimi kaybettim arkadaşlar .kalp atışlarını duydum 7. Haftada .1 hafta sonra ki ultrasonda kalbinin durduğunu öğrendim .4-5 gün bekledim 5-6 doktor baktı hepsi sonlandırılacak dedi ve dün aldılar bebeğimi
Allah razı olsun .amin inşallah sağlıkla nasip eder rabbim . Sizde inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınızAllah sabır versin
Allah, hayırlı vakitte hayırlı ve sağlıklı bir yavru nasip etsin
Cok üzüldüm gercekten o kdr bekledikten sonra insan daha Bi yıpranır sanırım Allah hayırlısını versin demekten Baska bsy dileyemiyoruz kiBebeğimi kaybettim arkadaşlar .kalp atışlarını duydum 7. Haftada .1 hafta sonra ki ultrasonda kalbinin durduğunu öğrendim .4-5 gün bekledim 5-6 doktor baktı hepsi sonlandırılacak dedi ve dün aldılar bebeğimi
Rabbim sağlıkla nasip eder inşallah birdaha .çok üzüldüm aldırmamak için direndim resmen 1 hafta . Ama değişen bişey olmayacak dediler . Küçük bir şehirde yaşıyorum burada devlet hastaneleri daha güvenilir. 2 defa gittim 3 gün arayla doğumhanede baktılar kesinlikle sonlandırılması gerekiyor dediler fakat devlet hastanesinde 2 gün kalmam gerekiyordu .kürtajında anestesisiz yapılabileceği söylendi. Virüs salgınından dolayı cesaret edemedim ve özel hastanede anestezili kürtaj yapıldı. Burada çok doktor olmadığı için doktorlar hint kumaşı bana doğru düzgün cevap bile vermedi özel hastanedeki doktor . Sadece bunun çok sık karşılaştıkları bir durum olduğunu söyledi . Patolojiye gönderiyorlarmış sadece plasentayı . 1 hafta sonra kontrole gideceğim umarım bir cevap alabilirim . Eğer virüs salgını olmasaydı kesinlikle herşeyi göze alıp devlet hastanesinde yaptırırdım en azından doğru düzgün incelenirdi . Allah kimseye yaşatmasın bunları . Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sizlere deCok üzüldüm gercekten o kdr bekledikten sonra insan daha Bi yıpranır sanırım Allah hayırlısını versin demekten Baska bsy dileyemiyoruz kipeki Bi sebebi varmıymıs neden olmuş ki
Anladım Allah sağlıklı Bi bebek nasip etsin inş tekrardan patolojiden genetik bsy cıkmazsa Bi sorun yok demektir her 5 geberen biri düşükle sonuçlanabiliyomus tabi doktorlar ilk düşükte normal karsılıyor ama yinede bakıyorlar bariz bsy var mı diye hayırlısı olsun demekki sağlıklı değilmiş demekten Baska Bi teselli yok malesefRabbim sağlıkla nasip eder inşallah birdaha .çok üzüldüm aldırmamak için direndim resmen 1 hafta . Ama değişen bişey olmayacak dediler . Küçük bir şehirde yaşıyorum burada devlet hastaneleri daha güvenilir. 2 defa gittim 3 gün arayla doğumhanede baktılar kesinlikle sonlandırılması gerekiyor dediler fakat devlet hastanesinde 2 gün kalmam gerekiyordu .kürtajında anestesisiz yapılabileceği söylendi. Virüs salgınından dolayı cesaret edemedim ve özel hastanede anestezili kürtaj yapıldı. Burada çok doktor olmadığı için doktorlar hint kumaşı bana doğru düzgün cevap bile vermedi özel hastanedeki doktor . Sadece bunun çok sık karşılaştıkları bir durum olduğunu söyledi . Patolojiye gönderiyorlarmış sadece plasentayı . 1 hafta sonra kontrole gideceğim umarım bir cevap alabilirim . Eğer virüs salgını olmasaydı kesinlikle herşeyi göze alıp devlet hastanesinde yaptırırdım en azından doğru düzgün incelenirdi . Allah kimseye yaşatmasın bunları . Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sizlere de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?