- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
tam diyodum ki kendi kendime ya bu test piyasadan toplatılsın hep silik çıkıyo insanları boşuna umutlandırıp heveslendiriyo diye ama sizin teste bakınca lafımı geri aldım baya kopkoyu çıkmış sizin! kan sonucunuz gelince yazın olur mu çok merak ederim ben de =)Arkadaşlar testime bi bakabilir misiniz?
Son adet tarihim 24 Mart. 30 martta hsg çektirdim. Ayrıca dostinex kullandım. Bugün predictor early Alıp test Yaptım. Fotoğrafına sizde bakabilir misiniz? Şimdi gidip kan verdim. Bu 1 saat Geçmez şimdi bana...
Mutlaka yazarım :) şimdi arkadaşlar eczaneden gidip ucuz olan testlerden almışlar. Onu da yaptim. Onda silik çıktı ama çıktı. İlk yaptıgım hassas testti. Kutunun üzerinde adetten 4 gun önce pozitif sonuç verir, silik çizgi hamilesiniz demektir yazıyordu. Hala tam anlamıyla ikna olamıyorum. Sacmaliyorum...tam diyodum ki kendi kendime ya bu test piyasadan toplatılsın hep silik çıkıyo insanları boşuna umutlandırıp heveslendiriyo diye ama sizin teste bakınca lafımı geri aldım baya kopkoyu çıkmış sizin! kan sonucunuz gelince yazın olur mu çok merak ederim ben de =)
Benim son adetim 24 martti. Bugün hala olmayınca hassas testlerden Yaptım. Sonuç pozitif gibi ama hala konduramiyorum, kendimi ikna edemiyorum, daha önceden düşüklerim olduYa kızlar anlamıyorum neden adetiniz bir kaç gün geçmeden test yapıyorsunuz sabırlı olun biraz bebeğimiz varsa sizinledir zaten bu kadar erken çıkmasini beklemeyin bakin benim adetim10 gün geçtikten sonra kanda 8.3 ile çıktı herkesin bir olnax geç döllenme olur vs. Kendi kendinize stres yapıyorsunuz kizlar
kan testi sonucun cikti miBenim son adetim 24 martti. Bugün hala olmayınca hassas testlerden Yaptım. Sonuç pozitif gibi ama hala konduramiyorum, kendimi ikna edemiyorum, daha önceden düşüklerim oldu
Tebrikler, sağlıkla gelsin bebişinÇıktı canım, 69
Amiiiiiiiiin cok teşekkür ederim. Hepimizin inşallah...Tebrikler, sağlıkla gelsin bebişin
Gozunaydın cnm saglikla kucagina alirsin insallh ne kadardir deniyordunÇıktı canım, 69
Âmin canım inşallah.Gozunaydın cnm saglikla kucagina alirsin insallh ne kadardir deniyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?