İdrar testinde pozitif Kan testinde Negatif

estrelatokgoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
51
45
Merhaba kızlar
Ben geçen hafta bir olay yaşadım kafam karıştı. Adetim gecikti. Aşırı bir mide bulantım vardı. Şüphelendim. İdrar testi yaptım. Şu erken olanlardan 2. Çizgi silik çıktı yani pozitif. Sonra beta hcg yaptırdım devlet hastanesinde. 0.01 çıktı. Yani negatif. Tamam dedim hamile değilim. Aradan bir hafta geçti yine idrar testi yaptım hastalanmayıp bir de kasıklarımda ağrı olunca. Belirtiler olduğu için. İdrar testi yine pozitif çıktı. İyi ce kafam karıştı. Böyle bir durum yaşayan var mı? Daha önce duydunuz mu?

Erken gebelik testleri hatalı çıkabiliyormuş pozitif olsa bile. Ben bit çok yerde okudum. Kanda çıkmadıysa büyük ihtimal değilsiniz. Yani kanda çıkmayan idrarda hiç çıkmaması lazım. Çünkü kanda daha erken belli oluyor. Bence kan testini yineleyin yine çıkmazsa bir doktora başvurun gecikme nedeni için.

Benim kafamı karıştıran 2 tane idrar testinin ikisinin de pozitif olması aradan zaman geçmesine rağmen. Test yaptırdığım devlet hastanesini aradım az önce Labaratuar ile konuştum. Önemli olan kan testi ama büyük ihtimalle pozitif dedi. Aklımda deli sorular

Başka bir labaratuata kan verilmesi gerek yani tekrarlanmali şüpheli kalmış çünkü 2 test pozitif diyor bir daha tekrar et kanda negatif ise ozaman yoktur

1 hafta dayanıp öyle kan vermeyi planlıyorum ama zaman geçmiyor. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Ben böyle bir durumnyaşayan var mı onu çok merak ediyorum.

X