İdrar testinde negatif görüp sonradan hamile olduğunu öğrenenler 🥰bize de umut olur musunuz🤗

melek_

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
189
69
13
24
Hanımlar idrar testinde negatif görmenize rağmen hamile kalanınız oldu mu🥰benim 10 gün adetim gecikti test yaptım ama negatif çıktı hep.. Hala adet olmadım 😌kan testi de yaptırmak istemiyorum şimdilik.. Öyle çok belirtim felan da yok ama içimde bir umut var yine de ☺böyle bi durum yaşayanlar bize de umut olur musunuz 🥰sizce hamilelik var mıdır🤗

Hanımlar idrar testinde negatif görmenize rağmen hamile kalanınız oldu mu🥰benim 10 gün adetim gecikti test yaptım ama negatif çıktı hep.. Hala adet olmadım 😌kan testi de yaptırmak istemiyorum şimdilik.. Öyle çok belirtim felan da yok ama içimde bir umut var yine de ☺böyle bi durum yaşayanlar bize de umut olur musunuz 🥰sizce hamilelik var mıdır🤗
yerinizde olsam gidip kan verir netleştirirm, inşallah bebişiniz sizinledir

İki buçuk yıldır deniyoruz öncesinde bir gebeliğim oldu doğal yollarla fakat erken doğum sonucu bebeğimi kaybettim şimdi ise gebelik oluşmuyor.. Doktor tüp bebek tedavisi öneriyor ama ben yine de bir umut belki vardır diyorum
Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin

Benim sat 10 kasım 14 ünde yaptığım test negatifti 15 inde erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördüm kan vermeye gittim 22 ile öğrendim şimdi 8 haftalık olduk :) umudunuzu kaybetmeyin

Benim sat 10 kasım 14 ünde yaptığım test negatifti 15 inde erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördüm kan vermeye gittim 22 ile öğrendim şimdi 8 haftalık olduk :) umudunuzu kaybetmeyin
Bugün ovulasyon testi yaptım o şekilde gebeliğini öğrenenler de oluyormuş.. Fakat onda da gebelik çıkmadı.. Yarına randevu aldım bakalım neden gecikmiş adetim🤦‍♀️

Senin adına çok sevindim bu arada🥰Rabbim sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah❤

Benim adetime bir kaç gün var ama hiç belirti yok bende 2. 3 gün önceden illa belirti verirdi ama yok bu defa bekliyorum bende 19 Ocak korunmasız ilişki oldu kanda da çıkmaz şimdi

Merhaba kızlar. Bu ay geç yumurtlama oldu. 17 ocakta yumurtlama oldu. Normalde 25nde adet olmam gerekıyordu ama olmadım. Adetim şuan 6 gün geçti. Yumurtlama üzerinden 13 gün geçti. Test yapıyorum negatif çıkıyor:( sizce kan testi vermelimiyim. Bütün adet belirtilerim var. Belim kasıklarım ağrıyor. Gögüslermde hassas. Napmalıyım karıştım iyice :((((((

Benimde dün çok silik çıktı bugün de negatif çıktı regle 4 gün var bilmiyorum valla keşke bizim gibi olup gebe olduğunu öğrenenler yazsa da umut olsa

Merhabalar bende ayın 18 inde ilk yumurtlama gününü gördüm 22 sinde çatlamayı gördüm 30 unda kan verdim ve gebelik çıkmadı. Ne zaman adet olmam gerekiyor bu hesaba göre ya da hamile olma ihtimali var mı hala kesin yok mudur

Back
X