İdrar testinde ki silik çizgi

Oznuryarasir

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
59
22
27
Arkadaşlar merhaba. Çok ikilemde kaldım bilgilerinize ihtiyacım var. 10 gün reglim gecikti. Ama öncesinde 21 gün de bir oluyordum. Sonra 28 günde bir e çevirdi ve bu ay da 10 gün geciktim. En son olduğum reglimin ilk günün üstünden 38 gün oldu. Test yaptım. 2.çizgi çok silik sanki varla yok gibi bir çizgi. Bir haftadır da midem bulanıyor gibi ama kusma yok birde afedersiniz geğirince geçen bir bulantım var. Aslında tam bulantı mı onu da bilemiyorum. Hamile olma olasılığım gerçekten var mıdır?

Testinizi atar mısınız?
Tekrarlayın testi, ya da direkt kan verin. 10 gün gecikme ile çıkar bence.

Kan testi de yaptım sonuç 17,05 çıktı doktor da olabilir yada olmayabilir dedi . Hamile miyim değil miyim sevinmeli miyim üzülmeli miyim
Yüksek ihtimalle hamilesin ama daha çok çok yeni olduğu için doktor kesin bir şey söylememiş sanırım. Bir kaç gün bekleyip tekrar yaptırın. Bu kadar erken öğrenilen gebelikler beni hep korkutur çünkü henüz ne olacağı belli değil ve ümitlenmek kötü. İnşallah güzel ilerler🌻

Kan testi de yaptım sonuç 17,05 çıktı doktor da olabilir yada olmayabilir dedi . Hamile miyim değil miyim sevinmeli miyim üzülmeli miyim
5 ve üstü pozitif normalde, ama kimyasal da olabiliyor kaç gün gecikti? 2 gün arayla tekrarlayın, düzenli artıyorsa sağlıklı gebeliktir. Arkadaşımın 24 tü ilk yaptığı kan testi, şu an kızı 2 yaşında😌

Yüksek ihtimalle hamilesin ama daha çok çok yeni olduğu için doktor kesin bir şey söylememiş sanırım. Bir kaç gün bekleyip tekrar yaptırın. Bu kadar erken öğrenilen gebelikler beni hep korkutur çünkü henüz ne olacağı belli değil ve ümitlenmek kötü. İnşallah güzel ilerler🌻
Allah hayırlısını versin diyip 2 gün daha beklemeliyim o zaman ama nasıl dayanıcam bilmiyorum. Dualarınızı beklerim

5 ve üstü pozitif normalde, ama kimyasal da olabiliyor kaç gün gecikti? 2 gün arayla tekrarlayın, düzenli artıyorsa sağlıklı gebeliktir. Arkadaşımın 24 tü ilk yaptığı kan testi, şu an kızı 2 yaşında😌
Allah'ım hayırlısıyla bana da ve isteyen tüm kadınlara da sağlıklı bebiş nasip eder inşallah. İlk kimyasal gebelik geçirdim. Bunda da olursa diye içim içimi yiyor. Nolur dua edin benim için de

Allah'ım hayırlısıyla bana da ve isteyen tüm kadınlara da sağlıklı bebiş nasip eder inşallah. İlk kimyasal gebelik geçirdim. Bunda da olursa diye içim içimi yiyor. Nolur dua edin benim için de
İnşallah nasip olur canım 🌸 ben de test yapacağım dua edin bana da 🙈

X