- 30 Ocak 2016
- 356
- 157
- 33
- Konu Sahibi BALKOVANIM
-
Canım bence 1 hafta yeterli bi süre kesin emin olmak için kanda baktırmalısın ama 2 gün sonra tekrar denemeni tavsiye ederim eger istiyorsan inşallah hamissindir çok sevinirimSlm arkadaslar biraz once gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik pembe cikti adetim gecikeli 1 hafta oldu sizce hamilemiyim daha oncede bole cikti kimyasal gebelik dediler....ne kadar sure bekleyip tekrar yapmaliyim
Telefonu evirdim çevirdim sanki bir hayalet gördümKızlar lütfen bi yorum yapın
Telefonu evirdim çevirdim sanki bir hayalet gördüm
Teşekkür ederim.Telefonu evirdim çevirdim sanki bir hayalet gördüm
hamilesin tabi canım değerin ikiye katlamış hayırlı olsun:)merhaba.2 gün önceki betahcg değerim 16 bügünse 35...sizce hamile miyim?çok stres yaptım
noluur böyle olsun..kimyasal olmasın ondan korkuyorum..içim rahatladı biraz daha.teşekkür ederim..nerdeyse 2 yıldır bekliyoruzhamilesin tabi canım değerin ikiye katlamış hayırlı olsun:)
inşallah kimyasal değildir canım ben de bir kez kimyasal gebelik yaşadım ben de yaklaşık 1 yıldır deniyorum inşallah hamilesindir :)noluur böyle olsun..kimyasal olmasın ondan korkuyorum..içim rahatladı biraz daha.teşekkür ederim..nerdeyse 2 yıldır bekliyoruz
inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelikler yaşar sağlıklı bebekler dünyaya getiririz..inşallah kimyasal değildir canım ben de bir kez kimyasal gebelik yaşadım ben de yaklaşık 1 yıldır deniyorum inşallah hamilesindir :)
İnşallah bu defa Rabbim yüzünü güldürür canim.Kızlar benim de dün değerim 25 ti geçen ay da tutunamadan düşmüştü çok korkuyorum yine öyle olacak diye yarın tekrar kan vericem nolur dua edin bu da bugünkü testim
İnşallah amin hepimizin sağolasınİnşallah bu defa Rabbim yüzünü güldürür canim.
Çok sevindim,ben de pazartesi baktiracagim.son adet tarihin nedirKızlar değerim katlanmış 65 olmuş allah hepimize yavrularını doğmuş doğmamış bağışlasın..
3 şubatÇok sevindim,ben de pazartesi baktiracagim.son adet tarihin nedir
inşallah daha da artar tatlım çok sevindim Rabbim senin bebişini de sana bağışlasın inşallahKızlar değerim katlanmış 65 olmuş allah hepimize yavrularını doğmuş doğmamış bağışlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?