• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testinde ikinci çizgi gölge gibi pembe

Mrvevli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2019
10
4
1
31
Adetime 2 gün var idrar testi yaptım ve ikinci çizgi çok gölge gibi pembe çıkmış acabalar gebelik var mıdır?
5380AA42-560C-44C5-9350-AE0938F9DDD9.jpeg

Evet biraz golgelik var. Insallah gebesindir kan testi ver canim adetin gecikirse
Evet biraz golgelik var. Insallah gebesindir kan testi ver canim adetin gecikirse
Resimde çok belli olmuyor ama elime alır almaz gördüm acaba ben mi yanlış gördüm diyordum bende teşekkür ederim gecikirsem kan vereceğim inşallah

Bence 2 gün sonra tekrarla eğer varsa belirginleşecektir

Teşekkür ederim adetim geçerse tekrarlayacağım yarın olmaz gerekiyor ama hiç belirti yok bakalım

Vücut ısını sabahları ölçüyomusun? Hamileyken vücut ısısı normalin üstünde olur biraz

Vücut ısını sabahları ölçüyomusun? Hamileyken vücut ısısı normalin üstünde olur biraz
Yok hiç bilmiyordum amaç sıcak basıyor sürekli yada bi anda üşüme geliyor birde göğüslerim sızlıyor ve süt geliyor arada kaşıklarımda Batma oluyor ve sol tarafım çok acıyor normalde adetime yakın çok bel agrısı ve karın agrısı yaşardım hiç birşey yok

Yok hiç bilmiyordum amaç sıcak basıyor sürekli yada bi anda üşüme geliyor birde göğüslerim sızlıyor ve süt geliyor arada kaşıklarımda Batma oluyor ve sol tarafım çok acıyor normalde adetime yakın çok bel agrısı ve karın agrısı yaşardım hiç birşey yok

Göğüs ağrısı en önemli hamilelik belirtilerinden biri ..heleki ilk defa oluyorsa hamileliktendir ama süt neden geliyo onu anlamadım prolaktinin mi yüksek acaba🤔
Kasık batmaları da olur inşallah hamilesindir☺️

Göğüs ağrısı en önemli hamilelik belirtilerinden biri ..heleki ilk defa oluyorsa hamileliktendir ama süt neden geliyo onu anlamadım prolaktinin mi yüksek acaba🤔
Kasık batmaları da olur inşallah hamilesindir☺
Amin inşallah 6 ay önce bi düşük yaşadım çok istiyorum Allahım inşallah nasip eder çok teşekkür ederim ☺️

Amin inşallah 6 ay önce bi düşük yaşadım çok istiyorum Allahım inşallah nasip eder çok teşekkür ederim ☺

Rica ederim canım bende 5 ay önce kürtaj oldum o yüzden seni anlıyorum ☹️
Allah aynı üzüntüyü tekrar yaşatmasın bize
şu mübarek gün hürmetine sağlıkla kavuştursun hepimizi amin🤲

Umudunu kırmak istemem ama süt geldiğini Duyunca gebe olmadığının ploraktin değerinin yüksek olduğu bu sebeple testin çift çizgi çıktığını düşünüyorum çünkü bende emzirirken testler belirgin çift çizgi çıkıyordu. Bende hamile değilsin üzgünüm

Umudunu kırmak istemem ama süt geldiğini Duyunca gebe olmadığının ploraktin değerinin yüksek olduğu bu sebeple testin çift çizgi çıktığını düşünüyorum çünkü bende emzirirken testler belirgin çift çizgi çıkıyordu. Bende hamile değilsin üzgünüm
Teşekkür ederim yarın adet olmazsam doktoruma bi danışacağım zaten

Ben araniza yeni katıldım arkadaşlar. Benim de bata 6 gün var. Bugün test yaptım böyle değişik birşey çıktı. Sizce bu nedir?
20191024_132927.jpg
20191024_134309.jpg

Allah gonlunuze gore versin öncelikle ama net cizgi gorene kadar umutlanmayin derim ben 8 ay yasadim bu duyguyu hep silik cizgi cikiyodu ertesi gun yada bi kac gun sonra adet oluyodm maalesef

Çok teşekkür ederim Allah sizin de hepimizin de gönlüne göre verir inşaAllah. O kadar istiyorum ki ufacık şeyi pozitife yormaya çalışıyorum. 6 gün olmasına rağmen bir umut yaptım. Bu da idrarı çok damlattım sanırım ondan böyle oldu:KK43:

Insallah rabbim dilegini verir seni cok iyi anliyorum ama stres cok cok etkiliyo ben kendime cok sıkıntı etmistim adetmi ilk gununu son gununu ilski gunlerini hepsini not ediyodum gene kaldigim ay yazmadim rahat olmaya calistim doktora gitmeye baslamistim ki adetime 3 gun kala kan testinde bile cikmadi mantar olmustum ilac kullandim ama gebeymisim rabbim nasip etti ben bide çörek otu bal tarcin kullandim yumurtlamaya cok iyi geliyo

Çok teşekkür ederim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah size bağışlasın yavruşunuzu. :) Benim 5 yaşında oğlum da var ama hiç gebelik geçirmemiş gibi telaş stres :KK48: en iyisi dediğiniz gibi stres olmadan çok düşünmeden bekleyip hayırlısını dilemek

Benimde 4 yasinda bi oglum var gercekten isteyince ilkind3n daha fazla heyecan yasiyo insan ben artık olmaz diyerek cok umutsuzluga kapilmistim cok şükür rabbim nasip etti isteyen herkeze nasip eder insallah

Back