Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet biraz golgelik var. Insallah gebesindir kan testi ver canim adetin gecikirseAdetime 2 gün var idrar testi yaptım ve ikinci çizgi çok gölge gibi pembe çıkmış acabalar gebelik var mıdır? Eki Görüntüle 2546161
Evet biraz golgelik var. Insallah gebesindir kan testi ver canim adetin gecikirse
Resimde çok belli olmuyor ama elime alır almaz gördüm acaba ben mi yanlış gördüm diyordum bende teşekkür ederim gecikirsem kan vereceğim inşallahEvet biraz golgelik var. Insallah gebesindir kan testi ver canim adetin gecikirse
Teşekkür ederim adetim geçerse tekrarlayacağım yarın olmaz gerekiyor ama hiç belirti yok bakalımBence 2 gün sonra tekrarla eğer varsa belirginleşecektir
Teşekkür ederim adetim geçerse tekrarlayacağım yarın olmaz gerekiyor ama hiç belirti yok bakalım
Yok hiç bilmiyordum amaç sıcak basıyor sürekli yada bi anda üşüme geliyor birde göğüslerim sızlıyor ve süt geliyor arada kaşıklarımda Batma oluyor ve sol tarafım çok acıyor normalde adetime yakın çok bel agrısı ve karın agrısı yaşardım hiç birşey yokVücut ısını sabahları ölçüyomusun? Hamileyken vücut ısısı normalin üstünde olur biraz
Yok hiç bilmiyordum amaç sıcak basıyor sürekli yada bi anda üşüme geliyor birde göğüslerim sızlıyor ve süt geliyor arada kaşıklarımda Batma oluyor ve sol tarafım çok acıyor normalde adetime yakın çok bel agrısı ve karın agrısı yaşardım hiç birşey yok
Amin inşallah 6 ay önce bi düşük yaşadım çok istiyorum Allahım inşallah nasip eder çok teşekkür ederimGöğüs ağrısı en önemli hamilelik belirtilerinden biri ..heleki ilk defa oluyorsa hamileliktendir ama süt neden geliyo onu anlamadım prolaktinin mi yüksek acaba
Kasık batmaları da olur inşallah hamilesindir☺
Amin inşallah 6 ay önce bi düşük yaşadım çok istiyorum Allahım inşallah nasip eder çok teşekkür ederim ☺
Amin Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla Rabbim tekrar nasip ederRica ederim canım bende 5 ay önce kürtaj oldum o yüzden seni anlıyorum ☹
Allah aynı üzüntüyü tekrar yaşatmasın bize
şu mübarek gün hürmetine sağlıkla kavuştursun hepimizi amin![]()
Umudunu kırmak istemem ama süt geldiğini Duyunca gebe olmadığının ploraktin değerinin yüksek olduğu bu sebeple testin çift çizgi çıktığını düşünüyorum çünkü bende emzirirken testler belirgin çift çizgi çıkıyordu. Bende hamile değilsin üzgünümYok hiç bilmiyordum amaç sıcak basıyor sürekli yada bi anda üşüme geliyor birde göğüslerim sızlıyor ve süt geliyor arada kaşıklarımda Batma oluyor ve sol tarafım çok acıyor normalde adetime yakın çok bel agrısı ve karın agrısı yaşardım hiç birşey yok
Teşekkür ederim yarın adet olmazsam doktoruma bi danışacağım zatenUmudunu kırmak istemem ama süt geldiğini Duyunca gebe olmadığının ploraktin değerinin yüksek olduğu bu sebeple testin çift çizgi çıktığını düşünüyorum çünkü bende emzirirken testler belirgin çift çizgi çıkıyordu. Bende hamile değilsin üzgünüm