• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrar testinde hamilelik ne zaman belli olur?

Zeryya

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
468
226
18
Iyi günler, adetime henüz 4 gün var ama birden adet olacakmışım gibi bi his geldi ve olmadım. Ayrıca göguslerimdeki sertlik ve hassaslık beni test yapmaya itti yaptım fakat sonuç negatif . Tecrübesiz olduğum için soruyorum. Eğer hamile olsaydım çıkardı değil mi ? Idrar testinde ne zaman belli oluyor ? Bilgisi olanlar lütfenn yardım:/

Merhaba. İdrar testinde adet gecikmesini en sonra çıkacaktır.

Erken gebelik testinde regle 6 gün kalaya kadar sonuç veriyor

Adetiniz 2-3 gecikmeden kesin sonuç alamazsınız.

Ben ikizlerime hamile olduğumu erken gebelik testinde 9 gün önce öğrendim. Erken gebelik testleri sonuç veriyor.
Erken gebelik testi için birşey diyemiyorum ama normal testlerde genellikle erken çıkmıyor. Erken öğrenmek de bazen dezavantaj olabiliyor. Mesela kimyasal gebelikse ve erken ogrenilmişse , adetle atilabiliyor erken öğrenildiği için üzüntü ve travma yaratıyor diye dusunuyorum.

Kişiden kişiye değişiyor canım. Adete bir hafta kala gittim erken gebelik testi aldım varsa kesin çıkar dedim erken gebelikte testi olduğu için. Ama kocaman bir negatif çıktı . Adetime 1 gün kala normal test yaptım pozitif çıktı bariz belli olarak

Kişiden kişiye değişiyor canım. Adete bir hafta kala gittim erken gebelik testi aldım varsa kesin çıkar dedim erken gebelikte testi olduğu için. Ama kocaman bir negatif çıktı . Adetime 1 gün kala normal test yaptım pozitif çıktı bariz belli olarak

peki supheli iliskiden kac gun sonra pozitif gormus oldunuz. Benimde 12 gun sonra negatif cikti erken gebelikte 6 gun once nagtif cikti. Adete 3 gun var umut var midir :(

16 marrta yumurtlamam oldu 28 martta hamile oldugumu öğrendim 🤷‍♀️12 günde şaka gibi

Yumurtlamaya göre hesaplayıp test yapılması lazım. Adeti baz almak yanlış olur herkesin düzeni farklı. Kimi erken yumurtlar adete 1 hafta kala çıkar kimi geç yumurtlar adeti 2 hafta gecikince çıkar.
Ama şöyle de bişi var en son ilişki 15 gün önce olmuştur test negatiftir o zaman yoksa yoktur. Yani yumurtlamayı bilip o güne ilişki denk getirip üstüne 12 gün koyup test yaparsan kesin çıkıyor.

Back
X