- 18 Ağustos 2022
- 51
- 13
- 8
- 32
- Konu Sahibi berrakkkkkkk
-
Hiç bilemedim şimdi nedense bende oyle bişey yaşadım senin gibi belim agrıdı test yaptım çift çizgi çıktı ardından kanamam oldu kahferengi git gide kırmızı oldu sonra ne anlama geldigini bilmiyorumMerhaba bugun adetimin 30.gunu evde test yaptim 2. Cizgi koyu cikti. Normalde 28 günde bir adet olurum adetlerim duzenlidir. Bugun gün boyu belim agridı sanki adet olcakmis gibi agriyor. Asiri rahatsiz etmiyor ama cok tedirgin oldum. Daha öncede boyle bir durum yasadim ve kinyasal oldu o yüzden çok korkuyorum. Baslarda beli surekli agriyip hamileligi güzel geçen oldumu cevap verenlere tesekkur ederim.
6 ay önce 4aylik hamile iken kalbi durdu. Ona hamile iken belim agrimamisti hiç o yüzden kimysal olabilir diye düsündum. Cunku kimyasal gebelik gecirdigimde belim agrimisti
Hmm adet oldunuz o zaman siz devam ediyormu adetinizHiç bilemedim şimdi nedense bende oyle bişey yaşadım senin gibi belim agrıdı test yaptım çift çizgi çıktı ardından kanamam oldu kahferengi git gide kırmızı oldu sonra ne anlama geldigini bilmiyorum
Çok haklisiniz ama hep en kötüyü dusunuyorum ben. Siz kaçinci haftadasinizher hamilelik birbirinin aynısı olacak diye bir kaide yok. benim kimyasalda ağrım çok olmamıştı ama şimdiki gebeliğimde kasık ağrısı ara sıra oluyor. şimdilik pozitife odaklanın.
Yane 2sinde başladı 7sinde biti ama agrım olmadı ama testede böyle çizgi varHmm adet oldunuz o zaman siz devam ediyormu adetiniy
Yani tekrar test yapabilirsiniz ona göre bisey diyebilirizYane 2sinde başladı 7sinde biti ama agrım olmadı ama testede böyle çizgi var
Aynen yapıcam daha emin olmak içinYani tekrar test yapabilirsiniz ona göre bisey diyebiliriz
12+6 oldu bugün. hafta başında öğrendim küçük bi oğlan çocuğu geliyorrrÇok haklisiniz ama hep en kötüyü dusunuyorum ben. Siz kaçinci haftadasiniz
2 gün sonra tekrarlayıp koyulaşıp koyulaşmadığını göre emin olabilirsiniz. ama bu şekilde 1 hafta öncesinde bulantı ilk defa duyuyorum. genelde 7. hafta civarı oluyor.Merhaba benim de adetimin gelmesine 1 haftam var çok mide bulantısından dolayı merak edip test yaptım yok denecek kadar az bi çizgi vardı ne yapmalıyım?
İnşallah sağlıkla kucağıniza alirsiniz12+6 oldu bugün. hafta başında öğrendim küçük bi oğlan çocuğu geliyorrr
2 gün sonra tekrarlayıp koyulaşıp koyulaşmadığını göre emin olabilirsiniz. ama bu şekilde 1 hafta öncesinde
Bende anlamadım annemde hamilelik geçirdi geçen yıl düşük yaptı onunda benim gibi bulantısı vardı ondan zaten bana dedi test yap 16 gündür yıkanmışım 14 gün önce 1 hafta önce ilişki yaşadım komşuma söyledim oda benim böyleydi dedi yok denecek kadar silik testimdi dedi yine emin olmak için size de sormak istedim ama agırım da var bel agırısı özellikle sol alt karnım da agırıyor adet sancısı gibi ama degildebulantı ilk defa duyuyorum. genelde 7. hafta civarı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?