- 2 Haziran 2019
- 315
- 236
- 53
- Konu Sahibi Durutuna21
-
Evde malesef su an , ama belirgin bir şekilde beyaz çizgi.Testinizin fotoğrafını yükleyin isterseniz bakalım .
Test arizali olabilir tekrar alip deneseniz daha iyi olmaz mi?Bugun sabah erken gebelik testi yaptım, ve anında 2. Çizgi beyaz olarak belirdi. Bugüne kadar yaptığım hiç bir testte böyle bişey görmemiştim. Negatif ise hiç birşey çıkmıyor. Bu niye böyle oldu acaba , daha çok yeni bir hamilelik olabilir mi acaba ?
Dediğin gibi belirmiş ama 5 dk sonrası sağlıklı değil. Istersen 1 - 2 gün sonra tekrar dene , daha doğru olur .Kızlar bende sabah yaptım bişe yoktu demin baktım silik bi çizgi oluşmuş ama adetimde başlıyor hafif hafif kanama var bi yardım edin
1 sene önce düşüğüm oldu zaten işin kötüsü yok sandım temizliğe daldım ya vardıysa da gene düşük olursa Off Allah ım koru varsaDediğin gibi belirmiş ama 5 dk sonrası sağlıklı değil. Istersen 1 - 2 gün sonra tekrar dene , daha doğru olur .
Ben de 2 kez kimyasal düşük yaptim. Istersen yarın bir kan testi yaptır. Kesin sonuç alırsın , ona göre de eğer varsa bir doktora gidersin.1 sene önce düşüğüm oldu zaten işin kötüsü yok sandım temizliğe daldım ya vardıysa da gene düşük olursa Off Allah ım koru varsa
Teskler canım rabbim isteyen herkesin kucağını doldursunBen de 2 kez kimyasal düşük yaptim. Istersen yarın bir kan testi yaptır. Kesin sonuç alırsın , ona göre de eğer varsa bir doktora gidersin.
normal 5 liralık gebelık testı al onlarda 5 gun oncesı bıle cıkıyo var sa onlarda gorunurBugun sabah erken gebelik testi yaptım, ve anında 2. Çizgi beyaz olarak belirdi. Bugüne kadar yaptığım hiç bir testte böyle bişey görmemiştim. Negatif ise hiç birşey çıkmıyor. Bu niye böyle oldu acaba , daha çok yeni bir hamilelik olabilir mi acaba ?
ne yaptınız acaba? ben de bugün test yaptım adetim düzensizdir pco var geçen ay 33.günde oldum bu ayda aynı şekilde olursa ayın 10 unda olmam gerekiyor.Benim göğüslerimde dolgunluk olmazdı bu ay oldu heveslendim sabah erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi ama sizdeki gibi beyaz çizgi de oldu merak ettim inşallah hamilesinizdir.Ya bugün sağlık ocağında test yaptırdım, bu saat oldu belli olmadi
Sabah belli oldu , negatif cıktı. Ya anlamıyorum kimisinde aynı durum gebelik var oluyor, canim sıkıldı. Hayırlısı bakalım hakkımızda.ne yaptınız acaba? ben de bugün test yaptım adetim düzensizdir pco var geçen ay 33.günde oldum bu ayda aynı şekilde olursa ayın 10 unda olmam gerekiyor.Benim göğüslerimde dolgunluk olmazdı bu ay oldu heveslendim sabah erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi ama sizdeki gibi beyaz çizgi de oldu merak ettim inşallah hamilesinizdir.
Hayırlısı olsun inşallah üzülmeyin benimde umutlarım sonbahara kaldı inşallah tez zamanda bizde görürüz çift çizgiyi.Sabah belli oldu , negatif cıktı. Ya anlamıyorum kimisinde aynı durum gebelik var oluyor, canim sıkıldı. Hayırlısı bakalım hakkımızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?