- 2 Şubat 2025
- 16
- 4
- 1
- 19
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Biri bir şey söylesin lütfenTestim bugün sabah tutum böyle çok az silik var sizce varmı
Var gibi duruyor testi yarın sabah ilk idrarla tekrar edip koyulaşmq varmı bakabilirsiniz yada kan verin kesin sonuçBiri bir şey söylesin lütfen
Dün de çıktı bugün deVar gibi duruyor testi yarın sabah ilk idrarla tekrar edip koyulaşmq varmı bakabilirsiniz yada kan verin kesin sonuç
Dün tam belliydi bugün de silik çıktıDün de çıktı bugün de
Kan testi verin kesinleşsinDün tam belliydi bugün de silik çıktı
Bugün kan vericem 14 gün kaldiKan testi verin kesinleşsinadetiniz ne zamandı
Cevap verir misinVar gibi duruyor testi yarın sabah ilk idrarla tekrar edip koyulaşmq varmı bakabilirsiniz yada kan verin kesin sonuç
Maalesef gebelik yokCevap verir misin
14 gün kaldıysa daha yeni yumurtlamışsınızdırBugün kan vericem 14 gün kaldi
Yalancı pozitiflik olmuş gibi geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda bebeğin sana kavuşacaktırCevap verir misin
İnşallah vardır Allah razı olsunYalancı pozitiflik olmuş gibi geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda bebeğin sana kavuşacaktır
Kan testini erken verdiğim için çıkmadı olabilir mi çünkü bende belirtiler varİnşallah vardır Allah razı olsun
Benim diğer kan testlerimde hep 00 vardiKan testini erken verdiğim için çıkmadı olabilir mi çünkü bende belirtiler var
Beta hcg önce Kanda çıkar sonra idrar testinde çıkıyor maalesefKan testini erken verdiğim için çıkmadı olabilir mi çünkü bende belirtiler var
Farketmez direk 5 den büyük olmalıBenim diğer kan testlerimde hep 00 vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?