• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İdrar testime bakabilirmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

uzunkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2021
49
23
3
24
Kızlar sabah idrar testi yaptım sonrasında baktım sonuc negatifti yattım tekrar uyandığımda gidip baktım 2.cizgiyi silik gördüm şindiye kadar diğer testlerimde kuruma çizgisi dahil hiç çizgi görememiştim kuruma çizgisi görüp hamile olduğunu öğrenenler varmı lütfen testime bakarmısınız pcos hastasıyım bazen düzenli son aylar düzensiz reglim var şuan döngüm 43 günde hala olmadım

Eklentiler

• B43AFD79-E103-4FE3-A478-EE6AA8F1936C.jpeg
    B43AFD79-E103-4FE3-A478-EE6AA8F1936C.jpeg
    42,9 KB · Görüntüleme: 284
Kızlar sabah idrar testi yaptım sonrasında baktım sonuc negatifti yattım tekrar uyandığımda gidip baktım 2.cizgiyi silik gördüm şindiye kadar diğer testlerimde kuruma çizgisi dahil hiç çizgi görememiştim kuruma çizgisi görüp hamile olduğunu öğrenenler varmı lütfen testime bakarmısınız pcos hastasıyım bazen düzenli son aylar düzensiz reglim var şuan döngüm 43 günde hala olmadım
Canim bende bi cizgi goruyorum burda kizlar kuruma cizgisi mi emin olmak icin suya tutuyolar testi bi dene istersen

canım kurumada olabılır benımde basıma gecen ay geldı, ama cok uzun sure regl olmamıssın duzensız dıye sanırım
sabah tekrar test yap erken gebelık ama

43 günde test belirgin çıkardı cnm malesef kuruma çizgisi olmuş olsa bile çıkardı bu adet zaman olmadın diyelim o adette sonuna gelmişsin olsa şimdiye her türlü çıkardı git doktara kist birşey vardir baktie

43 günde test belirgin çıkardı cnm malesef kuruma çizgisi olmuş olsa bile çıkardı bu adet zaman olmadın diyelim o adette sonuna gelmişsin olsa şimdiye her türlü çıkardı git doktara kist birşey vardir baktie
Her ay muayenelermi oluyorum canım 20 gün önce gittiğimde yumurtalıklarım tertemiz çıktı pcos dan dolayı gecikiyor heralde

Back