- 28 Mart 2018
- 35
- 43
- 8
- 35
Çok sevindim. İnşallah benimkisi de yükselmiştirBugün tekrar kan verdim kızlar değerim 70e yükselmiş
Kızlar şimdi tahlil sonucum geldi . İki gün önce 19,2 bu gece 68,9 nasıl gidiyor? Hastalığım düzensiz olduğu için yarın ya da öbür gün olmam gerekHamilesin canım ama çok yeni. İki günde bir tekrar kan testini. İki katına çıkarsa sıkıntı yok
Bende kan vermiştim 26.8 çıkmıştı 36 saat sonra tekrar verdim yanı bir buçuk günde 76.9 çıktı panik yapmayın inss iyidir sonuçlarımızİnşallah. Yalnız iki günde iki katına çıkmalıydi benimki biraz fazla çıkmış sorun mu acaba. 27ydi. 54_55 olmasını bekliyordum 70 olmis. Aynı saatlerde vermiştim kanı
Sen kaç saat arayla yaptırmıştın mesajlarda 2 gün gibi duruyor amaİnşallah. Yalnız iki günde iki katına çıkmalıydi benimki biraz fazla çıkmış sorun mu acaba. 27ydi. 54_55 olmasını bekliyordum 70 olmis. Aynı saatlerde vermiştim kanı
Tam iki günde yaptırdım canım 48 saatSen kaç saat arayla yaptırmıştın mesajlarda 2 gün gibi duruyor ama
Benim de öyle işte iki katından biraz fazla çıkmış canım bugün doktora göstericem bakalım ne diyecekKızlar şimdi tahlil sonucum geldi . İki gün önce 19,2 bu gece 68,9 nasıl gidiyor? Hastalığım düzensiz olduğu için yarın ya da öbür gün olmam gerek
İki katından biraz fazla çıkmamış ki her 24 saatte iki katına çıkarsa sen 48 saatte yaptırmışsın ilk 24 saatte 27+27=50,55 civarı diğer 24 saatte ise 50+50=100 civarı olması lazım korkma Cnm olması gerekenden çok fazla artmamış kiBenim de öyle işte iki katından biraz fazla çıkmış canım bugün doktora göstericem bakalım ne diyecek
. Normal bence Cnm rabbim kucağımıza hayırlısı ile almayı nasip eder inssKızlar şimdi tahlil sonucum geldi . İki gün önce 19,2 bu gece 68,9 nasıl gidiyor? Hastalığım düzensiz olduğu için yarın ya da öbür gün olmam gerek
24 saatte iki katına çıkmaz canım 48 saatte yani iki günde iki katına çıkar diye biliyorumİki katından biraz fazla çıkmamış ki her 24 saatte iki katına çıkarsa sen 48 saatte yaptırmışsın ilk 24 saatte 27+27=50,55 civarı diğer 24 saatte ise 50+50=100 civarı olması lazım korkma Cnm olması gerekenden çok fazla artmamış ki
Bende 24 saatte biliyordum Cnm ee o zaman benim değer çok artmış insallah bir sorun yoktur24 saatte iki katına çıkmaz canım 48 saatte yani iki günde iki katına çıkar diye biliyorum
Gidince mutlaka yaz olurmu bende merak ettim ayrıca keseyi ne zaman görürüz merak ediyorum stres yapıyorum keseyi görürsen bende stres yapmadan giderim persembe günü gitmeyi düşünüyorum kesin keseyi belki görürüm diyeNeyse sonuçta bugün doktora gidicem hanyayi kimyayı anliycaz
Keseyi göremeyiz sanırım. İlk hamileligimde binli değerlerde keseyi görmüştük. Ama yine de belli olmaz.Gidince mutlaka yaz olurmu bende merak ettim ayrıca keseyi ne zaman görürüz merak ediyorum stres yapıyorum keseyi görürsen bende stres yapmadan giderim persembe günü gitmeyi düşünüyorum kesin keseyi belki görürüm diye
Persembe günü bende gitmesem mi erken mi gidiyorum acaba offf çok stres yapıyorumBen gittim kızlar doktora. Çok küçük olduğu için görünmez dedi on gün sonrasına randevu verdi. Kan değeri artışına normal dedi sıkıntı yokmuş
Git yine de. Çünkü mesela ben test pozitif çıkınca kafama göre eczaneden bir folik asit almıştım. Onun markasını değiştirdi bunu öneriyoruz dedi.. sana da gerekli tavsiyeleri olabilirPersembe günü bende gitmesem mi erken mi gidiyorum acaba offf çok stres yapıyorum
Verdiği folik asit var Cnm kıllanıyorum doktorum vermişti bi kaç ay önceki sonlanan gebeliğim deGit yine de. Çünkü mesela ben test pozitif çıkınca kafama göre eczaneden bir folik asit almıştım. Onun markasını değiştirdi bunu öneriyoruz dedi.. sana da gerekli tavsiyeleri olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?