How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İdrar testime bakabilir misiniz

İnşallah. Yalnız iki günde iki katına çıkmalıydi benimki biraz fazla çıkmış sorun mu acaba. 27ydi. 54_55 olmasını bekliyordum 70 olmis. Aynı saatlerde vermiştim kanı

İnşallah. Yalnız iki günde iki katına çıkmalıydi benimki biraz fazla çıkmış sorun mu acaba. 27ydi. 54_55 olmasını bekliyordum 70 olmis. Aynı saatlerde vermiştim kanı
Bende kan vermiştim 26.8 çıkmıştı 36 saat sonra tekrar verdim yanı bir buçuk günde 76.9 çıktı panik yapmayın inss iyidir sonuçlarımız

Benim de öyle işte iki katından biraz fazla çıkmış canım bugün doktora göstericem bakalım ne diyecek
İki katından biraz fazla çıkmamış ki her 24 saatte iki katına çıkarsa sen 48 saatte yaptırmışsın ilk 24 saatte 27+27=50,55 civarı diğer 24 saatte ise 50+50=100 civarı olması lazım korkma Cnm olması gerekenden çok fazla artmamış ki

İki katından biraz fazla çıkmamış ki her 24 saatte iki katına çıkarsa sen 48 saatte yaptırmışsın ilk 24 saatte 27+27=50,55 civarı diğer 24 saatte ise 50+50=100 civarı olması lazım korkma Cnm olması gerekenden çok fazla artmamış ki
24 saatte iki katına çıkmaz canım 48 saatte yani iki günde iki katına çıkar diye biliyorum

Neyse sonuçta bugün doktora gidicem hanyayi kimyayı anliycaz
Gidince mutlaka yaz olurmu bende merak ettim ayrıca keseyi ne zaman görürüz merak ediyorum stres yapıyorum keseyi görürsen bende stres yapmadan giderim persembe günü gitmeyi düşünüyorum kesin keseyi belki görürüm diye

Gidince mutlaka yaz olurmu bende merak ettim ayrıca keseyi ne zaman görürüz merak ediyorum stres yapıyorum keseyi görürsen bende stres yapmadan giderim persembe günü gitmeyi düşünüyorum kesin keseyi belki görürüm diye
Keseyi göremeyiz sanırım. İlk hamileligimde binli değerlerde keseyi görmüştük. Ama yine de belli olmaz.

Ben gittim kızlar doktora. Çok küçük olduğu için görünmez dedi on gün sonrasına randevu verdi. Kan değeri artışına normal dedi sıkıntı yokmuş

Persembe günü bende gitmesem mi erken mi gidiyorum acaba offf çok stres yapıyorum :KK43:
Git yine de. Çünkü mesela ben test pozitif çıkınca kafama göre eczaneden bir folik asit almıştım. Onun markasını değiştirdi bunu öneriyoruz dedi.. sana da gerekli tavsiyeleri olabilir

Git yine de. Çünkü mesela ben test pozitif çıkınca kafama göre eczaneden bir folik asit almıştım. Onun markasını değiştirdi bunu öneriyoruz dedi.. sana da gerekli tavsiyeleri olabilir
Verdiği folik asit var Cnm kıllanıyorum doktorum vermişti bi kaç ay önceki sonlanan gebeliğim de

Back