• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar Testim ve Beta-Hcg sonucum...

Tuval_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
1.330
818
323
485E80BF-0A5D-4555-A1E0-2184342C609D.jpeg
4C364333-34C2-47B1-9E14-6C70DE6F3822.jpeg
şaşkınım:) Tekrar ne zaman baktırmalıyım

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 2 günde 2 katı olması lazım bugün kan tahlili yaptirdiysan eğer perşembe tekrarla

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 2 günde 2 katı olması lazım bugün kan tahlili yaptirdiysan eğer perşembe tekrarla
Çok teşekkür ederim. İsteyen herkese versin Allah. Sağlıcakla alalım kucaklarımıza. Evet bugün yaptırdım testi Perşembe tekrarlayacağım.

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucaginiza alirsiniz.
Kac gün gecti adette peki?

2gunde bir 2 kat artmasi gerekiyor daha sonra tahlil yaptırdınız mı peki
Bugün yaptırdım 66,6 olmuş. Hipotroid var o yüzden bugün tekrar baktırdım ikisinede.
Tekrar yaptıracağım cuma ya da pazartesi(pazartesi düşünüyorum)

Hayırlı sonuç çıkar inşallah arkadaşım. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.
Doktor birşey dedi mi peki bu sonuç icin.

Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . Ben de böyle bi konu açmak istiyorum artık
Amiiiiiin inşallah Allah ne zaman derse oluyor. Haziran 2018den beri bekliyorduk nasip bu zamanıymış takmamak gerekiyormuş isteyen herkese nasip olsun

Amiiiiiin inşallah Allah ne zaman derse oluyor. Haziran 2018den beri bekliyorduk nasip bu zamanıymış takmamak gerekiyormuş isteyen herkese nasip olsun
Amin. Valla takmamak gerektiğini anladım ama onu nasıl yapacağımı bilmiyorum

2 gun sonra mi yaptirdin canım testini. Eğer öyle ise cok güzel artmış değerin maşallah. Sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim
Aynen canım 2 gün sonra yaptırdım sağlıklı ilerliyor dedi aile hekimi amin teşekkür ederim

25 hidroksi vit.D sende de düşük cıkmış canım onun için birsey dedi mi doktor sana. Benimde düşük çıktı henüz gitmedim doktora merak ediyorum nedir diye.

25 hidroksi vit.D sende de düşük cıkmış canım onun için birsey dedi mi doktor sana. Benimde düşük çıktı henüz gitmedim doktora merak ediyorum nedir diye.
Doktora gitmedim ben erken diye. 12. Haftadan sonra başlanıyormuş genelde D vitamine. Sıkıntı yapma bence. 4+3 teyim. Önümüzdeki Cumartesi gideceğim kadın Doğum doktoruna

Back