Döngünüz kaç günMerhaba adetimin üzerinden 3 gün geçti ve erken gebelik testi yaptım çizginin biri silik çıktı. Kesin bilgi için beta baktırmam gerektiğini biliyorum ancak devlette kadın doğuma 2 hafta sonrasına randevu veriyorlar o kadar beklemek istemiyorum. Özele gitsem direkt acilden baktırabilir miyim? Baktırdığım da sonuç çıktığı zaman doktora yönlendirirler mi?
Özel bi saati yok hayır ben öğlen saatlerinde vermiştim. Pozitif görünce 2 gün sonra tekrar kan verdim doktora gitmeden, sonrasında artışı görünce doktora gittim ama şimdiki aklım olsa o kadar erken gitmezdim çünkü kese vs 5.haftada görünüyor aşağı yukarı, doktor da bi şey yapmıyor erken gidincePeki herhangi bir saati var mı? Ne zaman gidersem yapılıyor mu acaba bilginiz var ?
Ve daha sonrasında nasıl bir yol izlemiştiniz?
Haklısınız fiyatlar maalesef çok yüksek teşekkür ederim cevabınız için :)Bende özel acilde vermiştim. Direk alıyorlar. Saati farketmiyor her saatte yapıyorlar. Sadce gitmeden fiyat alın bence bir kaç hastaneden çünkü çok ütopik rakamlar isteyenler var. Benden temmuz ayında 1000 tl istemişlerdi
pozitif olduğunu nasıl anlıyorsunuz peki size orada bilgi veren biri oluyor mu?Özel bi saati yok hayır ben öğlen saatlerinde vermiştim. Pozitif görünce 2 gün sonra tekrar kan verdim doktora gitmeden, sonrasında artışı görünce doktora gittim ama şimdiki aklım olsa o kadar erken gitmezdim çünkü kese vs 5.haftada görünüyor aşağı yukarı, doktor da bi şey yapmıyor erken gidince
Kan vermeden önce beta testimi yaptırmak istiyorum dediniz acaba?Şöyle devlet hastanelerinde de hemen verebiliyorsunuz. Acilden de alıyorlar anlayışlı ise. Yoksa sağlık ocağındsm verebilirsiniz. Devlette de ben gidip dahişiyedem sıra almıştım öyle kan vermiştim
5'ten yüksekse pozitifpozitif olduğunu nasıl anlıyorsunuz peki size orada bilgi veren biri oluyor mu?
Belki bu sorular saçma gelecek ama inanın hiç bilgim yok. Kesinleşene kadar kimseyede soramıyorum. Cevaplarsanız sevinirim
Çok teşekkürler5'ten yüksekse pozitif
evet gebelik testi yaptırmak istiyorum dedim.Kan vermeden önce beta testimi yaptırmak istiyorum dediniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?