Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım benimde ilk test böyle çıkmıştı ama çok şanslısın maşAllah ilk aydan kalmışsınMERHABA ARKADAŞLAR DHA ÖNCE HİÇ GEBELİK YAŞAMADIM,BU AY İLK DEFA DENEDİK ŞUAN ADETİME 3 GÜN VAR BUGÜNKÜ TESTİM İKİNCİ ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI SİZCE DURUM NEDİR YARDIM LÜTFENEki Görüntüle 2548500
Pazartesi beta hcgne baktır sanırım hamilesin hayırlı olsunMERHABA ARKADAŞLAR DHA ÖNCE HİÇ GEBELİK YAŞAMADIM,BU AY İLK DEFA DENEDİK ŞUAN ADETİME 3 GÜN VAR BUGÜNKÜ TESTİM İKİNCİ ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI SİZCE DURUM NEDİR YARDIM LÜTFENEki Görüntüle 2548500
evet çok yeni sanırım çok mutluyum kan testi yaptırıcam 3 gün sonrada inşallah bebişim benimledir çok tesekkürler cevap için :)Çizgi gördüm henüz çok yeni sanırım adet gününüze kadar test yapın derim . Adet gününüzde de kan verin varsa zaten kanda kesin sonuç verir hayırlı olsun ☺
yaa evet aslında artık hamile kalmak çok kolay olmuyor diye fazla umudum yoktu ama hissettim biliyormusunuz hemde cok erken hissettim tesekkür ederim :)Hayırlı olsun canım benimde ilk test böyle çıkmıştı ama çok şanslısın maşAllah ilk aydan kalmışsın ❤
teşekkür ederim p.tesi ilk iş kan testi yaptırıcam inş :)Pazartesi beta hcgne baktır sanırım hamilesin hayırlı olsun
Ne güzel Allah bağışlasın inşallah ben 7 aydır bekliyorum tık yok aslında adetim 6 gün geçti ama his yok sanki yine adet olucam ama adet belirtimde yok genel olarak burda okuduğum çoğu insana cevap veririm umut olsun diye ama sanırım ben kaybettim Rabbim sağlık sıhhetle evlat nasip etsin sana inşallahyaa evet aslında artık hamile kalmak çok kolay olmuyor diye fazla umudum yoktu ama hissettim biliyormusunuz hemde cok erken hissettim tesekkür ederim :)
canım benimkide senin gibi eğer ben hamileysem muhtemelen sende hamilesin :)Kızlar benim ki de böyle hamilelik var mı sizce
inşallah bu sefer belirti olmadan sana sürpriz yapar canım rabbim sanada hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahNe güzel Allah bağışlasın inşallah ben 7 aydır bekliyorum tık yok aslında adetim 6 gün geçti ama his yok sanki yine adet olucam ama adet belirtimde yok genel olarak burda okuduğum çoğu insana cevap veririm umut olsun diye ama sanırım ben kaybettim Rabbim sağlık sıhhetle evlat nasip etsin sana inşallah
Amin bütün isteyipte olmayanlara Rabbim nasip etsin inşallahinşallah bu sefer belirti olmadan sana sürpriz yapar canım rabbim sanada hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
Sen kan testi verdim mi canım ay inşallah ikimizde hamileyizdir :)canım benimkide senin gibi eğer ben hamileysem muhtemelen sende hamilesin :)
amin inşallah canım,rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAmin bütün isteyipte olmayanlara Rabbim nasip etsin inşallah![]()
yaa inşallah öyledir 1 senelik evliyim artık herkes bebiş soruyo :) kan testi vermedim cnm daha bugun aksam yaptım bu idrar testinide sabah idrarıyla daha net olurdu belki.p.tesi gidecem kan testi için sende oyle yap benceeSen kan testi verdim mi canım ay inşallah ikimizde hamileyizdir :)
Ben 4 senelik evliyim artık herkes bana doktor adresi veriyor :) bunaldim inşallah hamileyizdir Allah isteyen herkese nasip etsinyaa inşallah öyledir 1 senelik evliyim artık herkes bebiş soruyo :) kan testi vermedim cnm daha bugun aksam yaptım bu idrar testinide sabah idrarıyla daha net olurdu belki.p.tesi gidecem kan testi için sende oyle yap bencee
canım benim yumurtlamam takvime göre 15 ekimdi ama yumurtlamaya fazla takılmadım ben adet bitiminden sonra 2 güne bir ilişki yaşamaya dikkat ettim sadece doktorlarda böyle soyluyorKizlar hayirli olsn. Yumurtlama ne zamandi ?
yaa o insanlar yokmu zaten bana 1 yılda korunduğum halde kısırmışım muamelesi yaptılar alnıma kısır degıım korunuyoruz yazacaktım neredeysee çok kulak asmamak lazım canım bana tedavı ol dıyen oldu dusun kocamın aılesındenBen 4 senelik evliyim artık herkes bana doktor adresi veriyor :) bunaldim inşallah hamileyizdir Allah isteyen herkese nasip etsin