- Konu Sahibi islamitruhek
-
bu arada kan testinde ne yazıyordu kaç çıkmışdı
50 nin üstü pozitif değildir ki.5 in üstü pozitifdir üstelik kagıtta senin betahcgnın kac cıktıgının yazması lazımmm
bence sen baska yerde kan ver yada git onlara 5 dk da betahcg sonucu verilmez ustelık kagıtta benım bethcg sonucum yazmıyor de
evet simdi geldim hastaneden ve test sonucum 37.4 yani hamileyim ama doktor bi garipti 50 nin ustune cikmasi lazim dedi iki gün sonra tekrarlat yoksa adet olursun adetle gider bide sezeryanlisin bence dogurma dedi inanabiliyomusunuz dedim ben aldirmam bi sene oldu cok var böyle doguran yok dedi dikislerin patlar rahmini kaybedersin ve bebegide inanin korkdum
hayırlı olsunndoktor abartmışşş ve saçmalamışşş
zaten bu nöbetçi doktorlar her nedense felaket tellalı oluyorlar
hem korunuyoduk ama icte icede istiyoduk esimle cok yas farki olmasin aralarinda diye ilk bebegimizi cok seviyoruz ve ona 3 yada 5 yasindayken bi kardes vermek onu uzebilirdi böyle ufakken anlamicak ona arkadas gelmis olcak bakalim hayirlisi kendi doktorum bana 1 sene beklemem gerektigini söylemisti ama aksam nöbetci baska doktor vardi ve korktum acikcasi
tamam canım allah hayırlı etsin inş gönlüne göre versinde ya erken değilmi biraz sezaryen olanlar 2 sene gebelik yasak.çünkü kaç kat dikiliyor.iç taraftaki dikişler dış taraftakiinden daha yavaş kaynıyor.hatta sezeryan dikiş yerin hala uyuşuktur büyük ihtimalle . dr un dediği gibi ikisi bi arada fark fazla olmasın düşüncesi iyide ya ters gidip işler rahimine zarar verirsen bu sefer bebeğin tek kalmasıda var .. rahime bişey olursa kardeşsizde kalabilir baebeğin. ayrıca doğum sonrası özellikle söylemedilermi 2 sene doğum yasak diye .normalde bilgilendiriyorlar.
bide moralini bozmak istemem ama büyük ihtimalle boş gebelik değerlerin düşük ... yinede hayırlısı olsun...
hayırlı olsun canım bakma sen doktorun dedigine ben ilk oglumu sezeryanla dogurdum 5 ay sonra apandistim patladı bi ameliyat daha oldum oglum 10 ayı doldurdu bidaha hamile kaldm idrar testi pozitif ti kan degeri pozitif cok güzel artıyodu ama kese görünmüyodu 9 haftalıktım devlet hastanesinde bi keseyi göremediler bide üstüne densiz doktorun biri bi güzel erken hamile kaldım diye azar atmaya gitti sinirlerimi bozdu neyse sonra hamileliğim kesinlesti hamileyken 3 ay daha oglumu emdirip yavas yavas kestim memeden 2 ameliyatlı olmama ragmen cok sükür ki dikişlerde bi sorun olmadı dogumda gayet güzel gecti 13 gün erken alındı kızım sen hic korkma canım Rabbim kolaylıgını verirevet simdi geldim hastaneden ve test sonucum 37.4 yani hamileyim ama doktor bi garipti 50 nin ustune cikmasi lazim dedi iki gün sonra tekrarlat yoksa adet olursun adetle gider bide sezeryanlisin bence dogurma dedi inanabiliyomusunuz dedim ben aldirmam bi sene oldu cok var böyle doguran yok dedi dikislerin patlar rahmini kaybedersin ve bebegide inanin korkdum
hayırlı olsun canım bakma sen doktorun dedigine ben ilk oglumu sezeryanla dogurdum 5 ay sonra apandistim patladı bi ameliyat daha oldum oglum 10 ayı doldurdu bidaha hamile kaldm idrar testi pozitif ti kan degeri pozitif cok güzel artıyodu ama kese görünmüyodu 9 haftalıktım devlet hastanesinde bi keseyi göremediler bide üstüne densiz doktorun biri bi güzel erken hamile kaldım diye azar atmaya gitti sinirlerimi bozdu neyse sonra hamileliğim kesinlesti hamileyken 3 ay daha oglumu emdirip yavas yavas kestim memeden 2 ameliyatlı olmama ragmen cok sükür ki dikişlerde bi sorun olmadı dogumda gayet güzel gecti 13 gün erken alındı kızım sen hic korkma canım Rabbim kolaylıgını verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?