• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testim pozitif ama kan testi negatif nasıl oluyor???

islamitruhek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
273
1
96
İstanbul
Kızlar Cumartesi aksam idrar testi yaptım yarım saat sonra çok silik çizgi çıktı pazar farkı bı markaya yaptım 10 dakikada çok silik çizgi çıktı hemen ufak bı polikliniğe gittim yakın diye 5dakikada kan testi yaptılar negatif dedi kan verdikten sonra sonucu 5 dakikada aldım ve benim degerim yazmıyordu bugün yine idrar testi yaptım anında net ikinci çizgi çıktı belliki gun geçtikçe degerim katlanıyor ama meden kan tahlili negatif buarada adet tarihime 5 gun var ama ilk hamileligimdede 5 gun varken öğrenmiştim şimdi bebeğim 1 yasında ben neye inancam anlamadım hiç ilaç yada iğne kullanmıyorum ????

canım sen bi hastaneye gidip bidaha kan testi yaptır.
çünkü idrar testlerinde pozitif boş yere çıkmaz.

Bende öyle düşünüyorum Cumartesi gidilen inşallah hasteneye ozaman adet gecikmesinde olmuş olur hem şimdi çalışıyorum çünkü hafta sonu izinliyim gergin idrar testini yeniligip bakayım diyorum koyulasirsa her gecen gun güzel ilerliyo diye biliyorum bakalım neolcal kistim falanda yok daha gecen ay yıllık kontrolum vardı hersey temizdi

idrar testinin azizliğine uğrayan biri olarak şu diyebilirim ki çok düşük ihtimal olsada yanlış çıkma olasılığı var
ama siz 2 farklı markanın alıp denemişsiniz ve sonuç aynı çıkmış
ozaman kan testini yineliyip,kesin sonucu öğrenebilirsiniz

idrar testinin azizliğine uğrayan biri olarak şu diyebilirim ki çok düşük ihtimal olsada yanlış çıkma olasılığı var
ama siz 2 farklı markanın alıp denemişsiniz ve sonuç aynı çıkmış
ozaman kan testini yineliyip,kesin sonucu öğrenebilirsiniz

ya aklim karisti valla cunku kan testi 5 dakika sürdü normalmidir bilmiyorum belkide o gun düsünktü deger zaten idrar testindede cook silikti ama bugun yaptigim ben burdayim diye bagriyo :) bide bende kansizlik var kan testini o etkilemis olabilirmi bilmiyorum cunku kani alan adamda dedi daha kanimi görünce kansizligin var diye dedim biliyorum su cumartesi gelsede sorular kaybolsa

kizlar demin kan tahliline baktim ve sok gecirdim referans araligini 5-50 arasinda tutmus adamlar ve negatif cikti tabiki böyle seymi olur kan tahlili niye yapiliyo erkenden ögrenmek icin ben ilk hamileligimde tahlil yapmistim adet günümde 33 du degerim

Kızlar Cumartesi aksam idrar testi yaptım yarım saat sonra çok silik çizgi çıktı pazar farkı bı markaya yaptım 10 dakikada çok silik çizgi çıktı hemen ufak bı polikliniğe gittim yakın diye 5dakikada kan testi yaptılar negatif dedi kan verdikten sonra sonucu 5 dakikada aldım ve benim degerim yazmıyordu bugün yine idrar testi yaptım anında net ikinci çizgi çıktı belliki gun geçtikçe degerim katlanıyor ama meden kan tahlili negatif buarada adet tarihime 5 gun var ama ilk hamileligimdede 5 gun varken öğrenmiştim şimdi bebeğim 1 yasında ben neye inancam anlamadım hiç ilaç yada iğne kullanmıyorum ????

adet tarihine 5 gün varken idrarda çıkma ihtimali neredeyse yok ancak kanda cıkabilir.idrarda cıkması ıcın adetının uzerınden 1 hafta geçmesi lazım.sen bence bir doktora muayane ol:34:

adet tarihine 5 gün varken idrarda çıkma ihtimali neredeyse yok ancak kanda cıkabilir.idrarda cıkması ıcın adetının uzerınden 1 hafta geçmesi lazım.sen bence bir doktora muayane ol:34:

canim benim ilk hamileligimde de 5 gün varken ögrenmistim simdi allaha sükürler olsun bebegim bir yasinda ben 34 günde bir adet oluyorum bu yuzden 5 gün öncesinde cikiyo bu gun le birlikte 3 tane idrar testi hepsindede cikti hatta yazdigim gibi bugunki cok netti
bende 5 dakikada verilmesi kusku uyandirici o yuzden burda fikir sormak icin yazdim ama buraya yalan söylüyomusum gibide yansimasin luften
buarada istersen sen idrarda hamileliginizi nezaman ögrendiniz diye bi konu var onu incelersen böyle önyargili davranmassin yüzde 30 adet gecikmesinden önce idrar testiyle ögrenmis ben numune degilim yani canim

bende onu diyorum neden sinirleniyorsun.bütün doktorlar idrarda adet gecmeden çıkamaz diyorlar.belki baska bır durum vardır muayene ol dedim.seni burda yalancı cıkatmıyorum ki ne alakası var ben ne yazmısım sen ne yazmıssın:19:

5 dakika da yapılan kan testi belki de değerin küçük olduğu için çııkmadı.
normal kan testi en az 2 saat sonra veriyolar sonucu.
bence başka yere git sen.
bence gebesin

bende onu diyorum neden sinirleniyorsun.bütün doktorlar idrarda adet gecmeden çıkamaz diyorlar.belki baska bır durum vardır muayene ol dedim.seni burda yalancı cıkatmıyorum ki ne alakası var ben ne yazmısım sen ne yazmıssın:19:

ya kusura bakma ama dediklerimi yok olmaz deyip sen doktora görün deyip arkasindanda gülersen öyle anladim belkide sinirlerim bozuldu nebileyim herne sekilde olursa olsun sen yinede kusura bakma cnm

tesekkür ederim arkadaslar hepiniz moral verdiniz resim yüklemeyi bilsem testlerin resminide atardim ama bilmiyorum bakalim cumartesiye kadar her sabah testi tekrarlicam her gün koyulasirsa degerim katlaniyo demektir cumarteside kendi doktoruma randuva alirim kan ultrasonda ve kanda bakar artik ama kan testini okudugumda yaziyodu zaten refarans araligi 5- 50 diyo normalde yaapilanlarda 0-5 arasi negatifdir yazar hep daha erken oldugundan 50 gecmemisti bence bakalim ne cikcak bu isi sonunda ama banada hamileymisim gibi geliyo :)

Back