• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testim pozitif ama kan gelmesi neden olabilir

Kucuk prensesim

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
825
413
103
28
Merhaba kizlar en son 2 nisanda adetim baslamisdi bu ay 9 gun gecikdigimde evde test yaptim bi kac saniye icinde iki tane cizgi cikmisdi ama hastaneye gidemedim bi turlu gecen sali gunu yapmisdim testi bugun hastaneye gidip kan verdim smdi eve geldim kan gelmis benden hamilemiyim deglmiyim bilmiyorum hic cok belirgin ikinci ciZgi cikmisdi

Merhaba kizlar en son 2 nisanda adetim baslamisdi bu ay 9 gun gecikdigimde evde test yaptim bi kac saniye icinde iki tane cizgi cikmisdi ama hastaneye gidemedim bi turlu gecen sali gunu yapmisdim testi bugun hastaneye gidip kan verdim smdi eve geldim kan gelmis benden hamilemiyim deglmiyim bilmiyorum hic cok belirgin ikinci ciZgi cikmisdi
Lekelenme gibiyse korkulacak bi durum yokturdur ama aktif bir kanama ise tabiki tehlikeli

Gelen kan çok farklı bir sürü şey olabilir
Yerleşme de olabilir, Allah korusun düşük de olabilir
Bence bir an önce doktora görünün
Zaten idrar testi pozitif çıksa bile sağlıklı bir gebelik olup olmadığını yine doktor söyleyecek
Kanamanıza da büyük ihtimalle ilaç verir
Her türlü doktor yani

Ooo bu deger dogruysa baya bi haftasi var bebeginizin ve demek oluyorki yerlesme kanamasini geceli baya zaman olmus hemen acile gitmelisiniz

Siz sayılara yanlış bakmış olmayasınız , bu çok yüksek bir rakam. Bu rakam çıkarsa ultrasonda gözükmesi lazım bebeğin
Son afet tarihine gore 6 hafta 4 gun gorunuyor 43 bin cikti sabah degerim ama kan felan gelnce aksam acile gittim dktor degerimi solememisdi bu sabah baktim ki 15 bine dusmus degerim ama aksam dktor hic bisey demedi alttan mauyene etti durdu dedm hamilelik varmi var geounuyor dedi 6 haftalik mi dedim son adet tarihine gore oyle dedi ama deger 6 haftaya gore dusuk dedi dedmki sabah degerim 43 bindi dedm bisey demedi ole 2 gun snra tekrar gel degerine bakilacak dedi muayene olurusn ozaman belli olur dedi kalp atisini goremedim dedi cocugun artik dusuk oluyor heralde bilmyorum

Bir gun icerisinde bukadar hizli dusmez ama testlerden birinde hata olabilir. Farkli merkezlerde mi yapildi. Devlet hastanesine mi gittiniz ozele mi acaba
Arastirma hastanesine gittim sabahda arastrma hastanesinde test yapildi 43 bin cikdi aksamda arastirma hastanesine gittim orda fene rest yaptilar ve bu sekilde 15 bin cikdi ikiside ayni yerde yapildi aksam yailan tetsi arastirmanin acilinde yaptirmisdim neden boyle olsugunu hic bilmiyorum

Birinden birinde yanlislik oldugunu dusunuyorum tekrar baktirin bence saatler icinde o kadar hizli dusecegini sanmiyorum
Ben kimyasalda 2 gun sonra veriyordum yari yariya dustugu dusmedigi oluyordu
Bugun resmi tatil yarin ozele gidicem oyuzden bide ozele gorunucem buranin arastirma hastanesi bisey anlayamiyor bole tereddute kaldim suan bakalim yarin ozel ne diyecek bana

Back