İdrar testim bekleyince pozitif

Salihagerceker

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
6
10
8
25
Merhaba ben gece 12 gibi test yaptım 1 kaç saat ikinci çizgiyi hiç bi şekilde göremedim ve uyudum sabah kalktıgımda 2. Çizgi çok silik bi şekilde belirmiş günlerdir araştırıyorum kan testi yaptırma fırsatım olmadığı için emin olamadım 2 yıldır yapmadığım idrar testi kalmadı ama hiç böyle bisey ile karşılaşmamıştım litfen yardımcı olur musunuz başına böyle bisey gelen oldumu

Eklentiler

• 20200129_003027.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 85
Markası nedir?ben daha once yasadım albi markada bu olabiliyor.Umarim sonucunuz pozitif olur ama 5 dkdan sonra cikan cizgiler gecersiz deniyor.Dilerim gönlunüzden gecen gercek olur.

Bende bundan bi kaç ay önce görememiştim sonra sabah kalktğımda silkti ama adet oldum o zmn günün ne zaman bekle benim ki oldu bu ay darısı isteyen herkese nasip olsun inşaallah

Bende bundan bi kaç ay önce görememiştim sonra sabah kalktğımda silkti ama adet oldum o zmn günün ne zaman bekle benim ki oldu bu ay darısı isteyen herkese nasip olsun inşaallah ❤
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur adetim düzensiz pko luyum 2 aydır falan adet görmüyorum hâl böyle olunca şüphe kaplıyor içimi ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…