• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testim bekleyince pozitif

Salihagerceker

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
6
10
8
25
Merhaba ben gece 12 gibi test yaptım 1 kaç saat ikinci çizgiyi hiç bi şekilde göremedim ve uyudum sabah kalktıgımda 2. Çizgi çok silik bi şekilde belirmiş günlerdir araştırıyorum kan testi yaptırma fırsatım olmadığı için emin olamadım 2 yıldır yapmadığım idrar testi kalmadı ama hiç böyle bisey ile karşılaşmamıştım litfen yardımcı olur musunuz başına böyle bisey gelen oldumu

Eklentiler

• 20200129_003027.jpg
    20200129_003027.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 85
Markası nedir?ben daha once yasadım albi markada bu olabiliyor.Umarim sonucunuz pozitif olur ama 5 dkdan sonra cikan cizgiler gecersiz deniyor.Dilerim gönlunüzden gecen gercek olur.

Merhaba ben gece 12 gibi test yaptım 1 kaç saat ikinci çizgiyi hiç bi şekilde göremedim ve uyudum sabah kalktıgımda 2. Çizgi çok silik bi şekilde belirmiş günlerdir araştırıyorum kan testi yaptırma fırsatım olmadığı için emin olamadım 2 yıldır yapmadığım idrar testi kalmadı ama hiç böyle bisey ile karşılaşmamıştım litfen yardımcı olur musunuz başına böyle bisey gelen oldumu
Bende bundan bi kaç ay önce görememiştim sonra sabah kalktğımda silkti ama adet oldum o zmn günün ne zaman bekle benim ki oldu bu ay darısı isteyen herkese nasip olsun inşaallah ❤️

Bende bundan bi kaç ay önce görememiştim sonra sabah kalktğımda silkti ama adet oldum o zmn günün ne zaman bekle benim ki oldu bu ay darısı isteyen herkese nasip olsun inşaallah ❤
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur adetim düzensiz pko luyum 2 aydır falan adet görmüyorum hâl böyle olunca şüphe kaplıyor içimi ❤

Back