- 22 Temmuz 2020
- 137
- 41
- 18
- 28
- Konu Sahibi Azragulcan
Bnm adetime 3 gn var hamilelik testi yapsam çıkar mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk idrarla mı oluyoVarsa çıkar
Şart değil varsa illa ki çıkarİlk idrarla mı oluyo
M ama fotoğrafı buraya atamıyorum görmenizi isterdim negatif görünüyor acaba erken mi gebelik yokmuŞart değil varsa illa ki çıkar
Gecikme olursa yenilersinTesti yaptı
M ama fotoğrafı buraya atamıyorum görmenizi isterdim negatif görünüyor acaba erken mi gebelik yokmu![]()
Hafif silik çizgi var cnm inşallah hamilesinizdir bir kaç gün sonra tekrarlayınGEBELİK VAR MI SİZCE ARKADAŞLAR?
ar cnm inşallah hamilesinizdir bir kaç gün sonra tekrarlayın
adete iki gün kaldı sadece. inşallah hamileyimdirHafif silik çizgi var cnm inşallah hamilesinizdir bir kaç gün sonra tekrarlayın
kesin var bence :)Arkadaşlar ben de 10 gün gecikme var bu sabah işe gitmeden yaptım çok önemsemedim yoktu diye işe gittim döndüğümde böyleydi sizce var mıdır ya umutlanmak istemiyorum zaman geçince yanlış olur diyorlar ya
Üzerinden zaman geçmiş testler böyle çıkıyor genelde. Tek teste bakılarak bişey denmez tekrarla inşallah vardırArkadaşlar ben de 10 gün gecikme var bu sabah işe gitmeden yaptım çok önemsemedim yoktu diye işe gittim döndüğümde böyleydi sizce var mıdır ya umutlanmak istemiyorum zaman geçince yanlış olur diyorlar ya
ay kız ağzın bal yesinkesin var bence :)
Var gibiGEBELİK VAR MI SİZCE ARKADAŞLAR?
Gebelik var gibi silik duruyo 2 gün kala yine yapBenim. Adetime 4-5 gün var erken hamilelik testi yaptım ama pek bisey göremedimsiz bisey görüyor musunuz diye yüklemek İstedim. İçimde hep bir umut var adetim gelene kadar
![]()
Tekrar yaptım ve negativ bisey çıkmadınGebelik var gibi silik duruyo 2 gün kala yine yap