Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklemene gerek yok çıkar.arkadaşlar benim bugün adet günümdü adetim gelmedi idrar testi yapmak istiyorum ne zaman yapmalıyım bugün yapsam dogru cıkar mı yada yarını mı beklesem dogru sonuc almak için?
aynen canım ya ben test yaptım negatif çıktıGünlerimiz aynıymış benimde bugün adet günüm ama yapasım yok test negatif görmekten umut kalmadı.
Merhaba kan testi yaptirdiniz mi acabaaynen canım ya ben test yaptım negatif çıktı
İdrarda pozitifmiydiaynen canım ya ben test yaptım negatif çıktı
yok yaptırmadım idrar testi yaptım sonuc negatifMerhaba kan testi yaptirdiniz mi acaba
hayır negatif cıktı pozitif degildi adetim hala gelmediİdrarda pozitifmiydi
evet öyle yap benim geldi adetim bugünSabah ilk idrarla daha iyi sonuç veriyormuş ben öyle yapmayı düşünüyorum.
Canim oyle olanlar var ama gebelik cikan hayirlisi olsun var bence bebissBenim daha yok sabah test yaptım ama ilk 5 dk da çıkmadı işten eve gelince baktığımda silik ikinci çizgi vardı.ama emin olamıyom yine.
Canim oyle olanlar var ama gebelik cikan hayirlisi olsun var bence bebiss
Amin canimİnşallah dört gözle bekliyoruz zaten bir yıldır olmuyor öncesinde de bi dış gebelik oldu tüpüm yok dua edin lütfen sağlıklı bir bebiş nasip etsin rabbim tüm isteyenlere.