• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IDRAR TESTI YORUMU

Mrv95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2017
16
9
1
29
Kizlar normalde1 hafta onceden baslayan gogus ve kasik agrim hic yoj adetimede 4 gun var sadece sirtim ve belim cok agryo belkide cok uyumaktandir bilemiyrum icim raht etsin diye test yaptim bugun bu sekilde cikti ilk 10 dakikada tek cizgiydi sonra uyumusum 2 3 saat sonra dur bidaha bakim dedim bu sekildeydi sizce test mi bozuk baksaniza ikinci cizgi biraz kayik. Ama normalde bu zmana kdr 2 gun beklettigim oldu ama bu sekilde olmadi hic.
Screenshot_2018-01-23-19-14-08.png

Kizlar normalde1 hafta onceden baslayan gogus ve kasik agrim hic yoj adetimede 4 gun var sadece sirtim ve belim cok agryo belkide cok uyumaktandir bilemiyrum icim raht etsin diye test yaptim bugun bu sekilde cikti ilk 10 dakikada tek cizgiydi sonra uyumusum 2 3 saat sonra dur bidaha bakim dedim bu sekildeydi sizce test mi bozuk baksaniza ikinci cizgi biraz kayik. Ama normalde bu zmana kdr 2 gun beklettigim oldu ama bu sekilde olmadi hic. Eki Görüntüle 2099400
Test pozıtof gobı dagılmıs ama ıkıskıden kac gun gectı

Yani yumurtlama gununden beri ortalama 3 4 kez iliskiye girdik bilemiyorum tabi ne kac gun gectigini adetime 4 gun var yani 10 gun flan oluyo heralde canim

En basit yolu testi tekrarlamak.Bu testten bir sonuç çıkmaz malesef.

Haklisiniz tekrarlicam zaten adetim gecikirse sadece tekrarlayana kadar belki bu sekilde olup hamile kalan varsa bilgi sahibi olmak adina actim bu postu tesekkurler

Haklisiniz tekrarlicam zaten adetim gecikirse sadece tekrarlayana kadar belki bu sekilde olup hamile kalan varsa bilgi sahibi olmak adina actim bu postu tesekkurler
İnşallah vardır Can'ım.Sabah idrarıyla tekrarlarsan net çıkar.

Kizlar normalde1 hafta onceden baslayan gogus ve kasik agrim hic yoj adetimede 4 gun var sadece sirtim ve belim cok agryo belkide cok uyumaktandir bilemiyrum icim raht etsin diye test yaptim bugun bu sekilde cikti ilk 10 dakikada tek cizgiydi sonra uyumusum 2 3 saat sonra dur bidaha bakim dedim bu sekildeydi sizce test mi bozuk baksaniza ikinci cizgi biraz kayik. Ama normalde bu zmana kdr 2 gun beklettigim oldu ama bu sekilde olmadi hic. Eki Görüntüle 2099400
Bende adetime 4 gün kala böyle çıktı hamileyim şimdi :) ama daha önce de oldu test bozuktu kan aldır en iyi sonuç

Back