• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrar testi yaptim

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
19.951
598
İlişkiden sonra 11.günüm üstelik gecikmelide olsa yoğun bir adet yaşadım 4 gün bugün kesildim aşırı bulantı var bakayim dedim 5 dkka bembeyaz cikti testi kenara koydum 1 2 saat sonra bi baktım silik çizgi cikmis ne diyorsunuz hanımlar hamilemiyim

Eklentiler

• IMG_20200718_005710_589.webp
    IMG_20200718_005710_589.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 198
Olabilir çünkü benimde beyazdan kırmızıya döndü testim ve şuan hamileyim bence biraz daha bekle kan ver canım çok erken olabilir idrar testinide yenile benve

Çok teşekkür ederim ALLAH sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin ozaman çarşamba felan yapayım yeniden test yada kan

2 3 gün sonra normal biçimde yapayım bakalim gece okudum sonradan çıkan dogruolanda var olmayanda. Test markam labmen

Kuruma çizgisi olabilir canım regl oldum diyorsun regl in kırmızı mıydı pembe ve kahve mi? Ve bir de ağrı çektin mi? Yerleşme kanaması ile regl arasında ki farkı bunlar ile anlayabilirsin

Adetim 2 gün geç geldi ve 4 gün surdu çok yoğun sonr birden siyaha döndü . Aşırı kasiklarimda ağrı var adet olcakmisim gibi ve midem öyle bulanıyor öyle yanıyor ki.. benim 1 de kürtajim var dis gebelikti bu 3.

Adetim 2 gün geç geldi ve 4 gün surdu çok yoğun sonr birden siyaha döndü . Aşırı kasiklarimda ağrı var adet olcakmisim gibi ve midem öyle bulanıyor öyle yanıyor ki.. benim 1 de kürtajim var dis gebelikti bu 3.
Kan uyuşmazlığıniz var mı?

5dk dan sonra bu şekilde oluyor çoğu test kuruma çizgisi oluşuyor zaten adette olmuşsun ama tekrarla yine de

Benim 1. Çocuğum 8 yaşında. Yok hiç bir porblem
Kan uyuşmazlığında kanama olunca dra başvurmanız önemli olabiliyor.Ama sizin herhangi bir kan grubundan negatif esinizin pozitif olması durumunda oluyor.Asıl problem 2. Çocukta oluyor.Bende gebeligimi kanama ile öğrendim ondan sordum.

Kan uyuşmazlığında kanama olunca dra başvurmanız önemli olabiliyor.Ama sizin herhangi bir kan grubundan negatif esinizin pozitif olması durumunda oluyor.Asıl problem 2. Çocukta oluyor.Bende gebeligimi kanama ile öğrendim ondan sordum.

Kesinlikle yok ab+Ben eşim 0+ tesekkyr ederim sizede geçmiş olsun😔

Başka bir sıkıntı oluyor mu peki. Eşimle kan uyuşmazlığımız var. İlk gebeliğimi 21. Hafta da sonlandırmak zorunda kaldım. Şimdi tekrar hamile kalmaya çalışıyorum. Bu sefer o sıkıntı olur diye korkuyorum

Ve hamileymişim o adet normal adet degilmis
Merhaba hayırlı olsun . adet oldum drmişsınz bende bu ay 3 gun baya adet oldm bırden kesıldı bende gebelik planloyrm normalde boyle olmazdı ve erken oldum sız arasındakı farkı nasıl anladnz benm de mide bulantım vae ve surekli baş agrısı ve tansıynm düşüyo eşimde ısrarlı bi şekilde dr götrmüyo bişey yok dıyor bende artk sıcaktan dedm saldm 🤦🏻‍♀️

Merhaba hayırlı olsun . adet oldum drmişsınz bende bu ay 3 gun baya adet oldm bırden kesıldı bende gebelik planloyrm normalde boyle olmazdı ve erken oldum sız arasındakı farkı nasıl anladnz benm de mide bulantım vae ve surekli baş agrısı ve tansıynm düşüyo eşimde ısrarlı bi şekilde dr götrmüyo bişey yok dıyor bende artk sıcaktan dedm saldm 🤦🏻‍♀️
Merhaba ben korunmuyordum adet olmayacağım diye düşünürken oldum ama normal adetlerimden çok çok farklıydı dedim kesin hamil3 kalcam vücut kendini hazırlıyor adetten önce ilişki yaşadıysanız adeti olup sonra hamile kalıyorsunuz diger adeti bekleyin varsa çıkacak 😊😊

Merhaba ben korunmuyordum adet olmayacağım diye düşünürken oldum ama normal adetlerimden çok çok farklıydı dedim kesin hamil3 kalcam vücut kendini hazırlıyor adetten önce ilişki yaşadıysanız adeti olup sonra hamile kalıyorsunuz diger adeti bekleyin varsa çıkacak 😊😊
Teşekkürler canm ben düzenli ilişki denıydm gecen aysa bunaysa ama arada aksamlr oldu bende deim sanırm tutmadı hatta adet oşmdn geve bile ilşki oldu cünkü hiç adet belirtsi yoktu hayırlısı baklm bu ay görüvez artık 🤷🏻‍♀️ ilk gebelikte ben yerlşme kanamsı falan yasamdm ikinci de olmaz dıye düşünüyrm , olma ıhtımali var mı acaba ?

Kusura bakma yazım hatam olmş ☺️

Teşekkürler canm ben düzenli ilişki denıydm gecen aysa bunaysa ama arada aksamlr oldu bende deim sanırm tutmadı hatta adet oşmdn geve bile ilşki oldu cünkü hiç adet belirtsi yoktu hayırlısı baklm bu ay görüvez artık 🤷🏻‍♀️ ilk gebelikte ben yerlşme kanamsı falan yasamdm ikinci de olmaz dıye düşünüyrm , olma ıhtımali var mı acaba ?
Bende adet gelmeyince ilişkiye girdik akşam adet oldum😁 o yüzden o adete güvenme diğer adetten öncede çıkmaz ben kızımda da olmuştum üstüne görme gibi bildiğim adettim 2.ay olmayinca anlamsitim buda aynı oldu

Back