• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrar testi yaptım 2. çizgi hafif silik çıktı yardımlarınızı bekliyorum...

Slm canım bende senin gibi ayni adetime iki gün var ve test yaptım iki çizgi net çıktı ama emin olamadim acaba hamilemiyim ;)

Arkadaşlar bende de beklenen adet günümde böyle cıktı aynı gün kan testi verdim 5,52 cıktı sonuc. Aksam saati oldugu için doktor yoktu o yüzden şuan elimde sadece 5.52 şeklinde bir değer var. Bu arada bugün iki gün gecikti yine idrar testi yaptım bundan daha silik Bi ikinci cizgi var. Tekrar kan testi vermek için bir süre beklemeye karar verdim. Sizce hamile olma ihtimalim var mı?
15628521972793302305781524016704.webp

Arkadaşlar bende de beklenen adet günümde böyle cıktı aynı gün kan testi verdim 5,52 cıktı sonuc. Aksam saati oldugu için doktor yoktu o yüzden şuan elimde sadece 5.52 şeklinde bir değer var. Bu arada bugün iki gün gecikti yine idrar testi yaptım bundan daha silik Bi ikinci cizgi var. Tekrar kan testi vermek için bir süre beklemeye karar verdim. Sizce hamile olma ihtimalim var mı? Eki Görüntüle 2287904
Canım hamile olma ihtimalin var. Benim de böyle silik çıktığı gün test yatırmıştım 101 çıkmıştı doktor da 4 haftalık hamilesin dedi fakat bir hafta sonra düştü. Kimyasal gebelik diye birşeymiş başıma gelen. Dikkat et emin olmadan kimseye söyleme

Canım hamile olma ihtimalin var. Benim de böyle silik çıktığı gün test yatırmıştım 101 çıkmıştı doktor da 4 haftalık hamilesin dedi fakat bir hafta sonra düştü. Kimyasal gebelik diye birşeymiş başıma gelen. Dikkat et emin olmadan kimseye söyleme
Yok zaten kimseye söylemedim. Bugün tekrar kan testi yaptırdım 5,84.iki gün arayla. Ama normalde cok daha hızlı yükselmesi gerek diye biliyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç?

Yok zaten kimseye söylemedim. Bugün tekrar kan testi yaptırdım 5,84.iki gün arayla. Ama normalde cok daha hızlı yükselmesi gerek diye biliyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç?
Sağlıklı bir gebelik sürecinde iki günde iki katına çıkması gerektiğini söylemişti benim doktorum. Inşallah gönlünden geçen neyse o olur.

Back
X