• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrar testi yaptım 2. çizgi hafif silik çıktı yardımlarınızı bekliyorum...

asudemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
106
1
96
İstanbul
Merab arkadaşlar az önce idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı adetime 2 gun var hamile olabilrmiyim yardımlarınızı bekliyorumm

hamilesin bence bended böyle olmuştu hatta eşime gösterdiğimde görememişti 2.çizgiyi ama benim minik kuşum benimleymişş, hergün koyulaşıyor sonra o çizgi ..

benimde öyle olmuştu benim dört gün vardı adetime ama silik çizgiyi görmüştüm:) eğer istiyorsan inş hamilesindir

Merab arkadaşlar az önce idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı adetime 2 gun var hamile olabilrmiyim yardımlarınızı bekliyorumm

hamilesin canım benimde silikti hatta çok zor görmüştüm ikinci çizgiyi şuan hamileyim tebrik ederim gözün aydın

arkadaşlarr 3 haftalık hamileyim çok mutluyum ....ama ultrasonda görunmedi çok küçük oldugu için dedi doktor 10 gun sonra tekrar gel dediii ALLAH HERKESE BU SEVİNCİ YAŞATSIN...

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun. son adetin ilk gününden başlayarak hafta hafta sayacaksın..yaklaşık 4 hafta olur seninki. sen de hemen benimki gibi ticker yap. bu ilk bebeğin mi? ilk haftalar zorlama kendini. genelde 6 ile 8 hafta arası kalbi duyuluyor inşallah nasip olur sana da.. bir de doğumun hangi aydaysa hemen o topikle sohbete başla.. ben 2012 ekim annesiyim allah izin verirse.

:64::64::64:
haydi bakalım darısı başımıza...
hayırlı olsun şekerim...:nazar::nazar:
biz dedik sana himişsin diye...:51:

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun. son adetin ilk gününden başlayarak hafta hafta sayacaksın..yaklaşık 4 hafta olur seninki. sen de hemen benimki gibi ticker yap. bu ilk bebeğin mi? ilk haftalar zorlama kendini. genelde 6 ile 8 hafta arası kalbi duyuluyor inşallah nasip olur sana da.. bir de doğumun hangi aydaysa hemen o topikle sohbete başla.. ben 2012 ekim annesiyim allah izin verirse.

teşekur ederim yok ikinci olacak kısmet se inşllh şubat 2013 olacak muhtemel dogum tarihi..

arkadaşlarr 3 haftalık hamileyim çok mutluyum ....ama ultrasonda görunmedi çok küçük oldugu için dedi doktor 10 gun sonra tekrar gel dediii ALLAH HERKESE BU SEVİNCİ YAŞATSIN...

insallah hayırlısı olur senın ıcın cnm :) cok sevındım aklıma ilk benım test maceralarım geldi :D sabahın 5inde kalkıp ilk idrarla test yapma heycanım :D cok silikdi adete 4gun vardı oglusum benımleymiş meger :) cok guzel bir duygu RABBIM ISTEYEN TUM KADINLARA NASİP ETSIN INSALLAH KİMSEYE ARATMASIN

insallah hayırlısı olur senın ıcın cnm :) cok sevındım aklıma ilk benım test maceralarım geldi :D sabahın 5inde kalkıp ilk idrarla test yapma heycanım :D cok silikdi adete 4gun vardı oglusum benımleymiş meger :) cok guzel bir duygu RABBIM ISTEYEN TUM KADINLARA NASİP ETSIN INSALLAH KİMSEYE ARATMASIN

amin teşekur ederim canım..

oooooo deneyimliymişsin,ben de tereciye tere satmışım..iyi ki kadınım dediğim birşey bu gebelik. allahın bize lütfu

aaa canım yaaaa cok sevindimmmm şimdi senin yuzunde aptal bi gülümseme vardır :)))))) eşimin ve benım oyle olmuştu.. durduk yere gülümsüyoduk :))))) Allah kucağına almayı ve hayırlı güzel bir hamilelik geçirmenı nasib etsin sana inşallah tebrikler :)

canımmmmmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnn
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Back
X