İdrar testi tek çizgi vardı 10 saat sonra yanında ikinci çizgi belirmiş

cnurr

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
63
13
23
IMG_20221226_114604.jpg

Dün gece şüphelenip test yaptım ama tek çizgi vardı sabah uyanıp baktığımda ikinci çizgi belirmiş sizce hamile miyim 4 ay önce bır düşük yaşadım çok istiyoruz

Eki Görüntüle 3182406
Dün gece şüphelenip test yaptım ama tek çizgi vardı sabah uyanıp baktığımda ikinci çizgi belirmiş sizce hamile miyim 4 ay önce bır düşük yaşadım çok istiyoruz
Canım normalde eğer hiç yoksa kuruma çizgisi belirsiz bir şekilde cikardi bu bayağı koyu çıkmış. Bence bir iki gün sonra tekrarla testini inşallah vardır bebiş 🤲🧿

Kizlar sabah idrar testi yapdim idrarı damlatmaz ikinci çizgi beli oldu sonra silindi tek çizgi oldu çok silik ikinci çizgiyi görüyorum hamile ola bilir miyim bata 9 var

Eki Görüntüle 3182406
açıkcası beklemeden dolayı oldu desem, en azından silik olurdu. Bu bayağı belirgin maşallahhh

Sizi umutlandırmak istemiyorum ama kuruma çizgisinin bukadar net çıktığını hiç görmedim bir arkadaşımda yapıp çöpe attı 2 saat sonra içine kurt düştü aldı içinden 2 çizgi. Bu işler birazda nasip canım keşke tekrarlasan testini🙏🏼☘️🧿

X