İdrar testi sonucuna göre hamile miyim sizce?

Slnrdm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2020
5
3
1
37
Kizlar ben testlerimde silik çizgi görüyorum sizce de var mı? Yanilmadim inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-29-18-48-01-477_com.miui.gallery.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 140
  • Screenshot_2020-07-29-18-48-23-304_com.miui.gallery.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 152
  • Screenshot_2020-07-29-15-03-06-760_com.miui.gallery.webp
    5 KB · Görüntüleme: 135
Ben gördüm İnşallah sağlıkla ilerler, tebrik ederim

Ben göremedim. Gebe isen bana haber verir misin? Ben hiç göremiyom herkes görüyo ya.

Tabi ki haber veririm canim . Ben de hepsinde gölge çizgi gibi gördüm ama kan vermeden rahat edemeyeceğim. 26sinda adet gormem lazımdi ama hala görmedim. Bakalim ne olacak kısmet ilk hamileliğimde de kanda çıkmadan idrarda görmüştüm ondan idrar testine yogunlastim

Ben göremedim. Gebe isen bana haber verir misin? Ben hiç göremiyom herkes görüyo ya.

Tabi ki haber veririm canim . Ben de hepsinde gölge çizgi gibi gördüm ama kan vermeden rahat edemeyeceğim. 26sinda adet gormem lazımdi ama hala görmedim. Bakalim ne olacak kısmet ilk hamileliğimde de kanda çıkmadan idrarda görmüştüm ondan idrar testine yogunlastim☺

Bekliyorum hayırlı haberler.

Tek çizgi görünüyor ben göremedim gölge . İnşallah gönlünuzden geçen olur.

Inşallah vardır canım beni de etiketle kan sonucuna

En son fotoğraftaki ikili testten üstteki olanında gördüm ben. Kıldan ince ama. O kadar belli belirsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…