Kizlar ben testlerimde silik çizgi görüyorum sizce de var mı? Yanilmadim inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kucuk testde gordumKizlar ben testlerimde silik çizgi görüyorum sizce de var mı? Yanilmadim inşallah![]()
Ben göremedim. Gebe isen bana haber verir misin? Ben hiç göremiyom herkes görüyo ya.
Valla ben de göremedimBen göremedim. Gebe isen bana haber verir misin? Ben hiç göremiyom herkes görüyo ya.
Yani gözümde bozuk değildir. Ama bu konuyu çok merak ettim.Valla ben de göremedim![]()
Bekliyorum hayırlı haberler.Tabi ki haber veririm canim . Ben de hepsinde gölge çizgi gibi gördüm ama kan vermeden rahat edemeyeceğim. 26sinda adet gormem lazımdi ama hala görmedim. Bakalim ne olacak kısmetilk hamileliğimde de kanda çıkmadan idrarda görmüştüm ondan idrar testine yogunlastim☺
Ya inşallah canim ben de silik çizgi olarak goruyorum . Sürpriz olacak bize eğer olursa bakalim hayırlısı olsun, Rabbim isteyen herkese nasip etsinBen gördüm ❤ İnşallah sağlıkla ilerler, tebrik ederim ☺
Ülkeyi ikiye bölen elbise olayı aklıma geldiYani gözümde bozuk değildir. Ama bu konuyu çok merak ettim.
Mavi siyahÜlkeyi ikiye bölen elbise olayı aklıma geldi![]()
Inşallah vardır canım beni de etiketle kan sonucunaTabi ki haber veririm canim . Ben de hepsinde gölge çizgi gibi gördüm ama kan vermeden rahat edemeyeceğim. 26sinda adet gormem lazımdi ama hala görmedim. Bakalim ne olacak kısmetilk hamileliğimde de kanda çıkmadan idrarda görmüştüm ondan idrar testine yogunlastim☺
Tamam canım inşallah, tesekkur ederimInşallah vardır canım beni de etiketle kan sonucuna![]()