• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi sonucuna göre hamile miyim sizce?

Slnrdm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2020
5
3
1
37
Kizlar ben testlerimde silik çizgi görüyorum sizce de var mı? Yanilmadim inşallah😊

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-29-18-48-01-477_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2020-07-29-18-48-01-477_com.miui.gallery.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 140
  • Screenshot_2020-07-29-18-48-23-304_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2020-07-29-18-48-23-304_com.miui.gallery.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 151
  • Screenshot_2020-07-29-15-03-06-760_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2020-07-29-15-03-06-760_com.miui.gallery.webp
    5 KB · Görüntüleme: 135
Ben gördüm ❤️ İnşallah sağlıkla ilerler, tebrik ederim ☺️

Ben göremedim. Gebe isen bana haber verir misin? Ben hiç göremiyom herkes görüyo ya.

Tabi ki haber veririm canim . Ben de hepsinde gölge çizgi gibi gördüm ama kan vermeden rahat edemeyeceğim. 26sinda adet gormem lazımdi ama hala görmedim. Bakalim ne olacak kısmet😊 ilk hamileliğimde de kanda çıkmadan idrarda görmüştüm ondan idrar testine yogunlastim☺️

Ben göremedim. Gebe isen bana haber verir misin? Ben hiç göremiyom herkes görüyo ya.

Tabi ki haber veririm canim . Ben de hepsinde gölge çizgi gibi gördüm ama kan vermeden rahat edemeyeceğim. 26sinda adet gormem lazımdi ama hala görmedim. Bakalim ne olacak kısmet😊 ilk hamileliğimde de kanda çıkmadan idrarda görmüştüm ondan idrar testine yogunlastim☺

Tabi ki haber veririm canim . Ben de hepsinde gölge çizgi gibi gördüm ama kan vermeden rahat edemeyeceğim. 26sinda adet gormem lazımdi ama hala görmedim. Bakalim ne olacak kısmet😊 ilk hamileliğimde de kanda çıkmadan idrarda görmüştüm ondan idrar testine yogunlastim☺
Bekliyorum hayırlı haberler. 🤗

Tek çizgi görünüyor ben göremedim gölge . İnşallah gönlünuzden geçen olur.

Inşallah vardır canım beni de etiketle kan sonucuna 💕

En son fotoğraftaki ikili testten üstteki olanında gördüm ben. Kıldan ince ama. O kadar belli belirsiz 😬

Back