• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İdrar testi sizce hamile miyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zehroskrmn

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
182
85
13
33
Kızlar bugün işten gelince test yaptım 5 dk bekledim tek çizgi oldu bende çöpe attım sonra az önce baktım meraktan silik çizgi çıkmış kuruma çizgisi mi bilemedim bi arkadaş yıkayınca giderse kuruma çizgisi dedi ama ben Yıkadım gitmedi . Ve aşırı şekilde sağ kasığım ve belim ağrıyor

Eklentiler

• BB46A300-E74B-435C-9445-D1769E306F15.jpeg
    BB46A300-E74B-435C-9445-D1769E306F15.jpeg
    40,7 KB · Görüntüleme: 207
Kızlar bugün işten gelince test yaptım 5 dk bekledim tek çizgi oldu bende çöpe attım sonra az önce baktım meraktan silik çizgi çıkmış kuruma çizgisi mi bilemedim bi arkadaş yıkayınca giderse kuruma çizgisi dedi ama ben Yıkadım gitmedi . Ve aşırı şekilde sağ kasığım ve belim ağrıyor
Adette gecikme oldumu

Sonradan çıkanları dikkate almayın diyolar ama bugüne kadar yüzlerce test yaptım hiç sonradan bişey çıkmadı hamile de değildim zaten. İnşallah siz hamilesinizdir sabah tekrarlayın bence

Sonradan çıkanları dikkate almayın diyolar ama bugüne kadar yüzlerce test yaptım hiç sonradan bişey çıkmadı hamile de değildim zaten. İnşallah siz hamilesinizdir sabah tekrarlayın bence
Ya bende öyle daha önce yaptım attım tekrar baktığımda aynıydı ama bilmiyorum bazıları böyle çıkıyor ama sonuç negatif o yüzden umutlanmıyorum hayırlı zamanda gelsin ve Rabbim hepimize nasip etsin

Sen yumurtlama günün erkendi demek ki canım silik çıktıysa vardır bişeyler illa ki ben hiç görmedim silik çizgiyi. Benim yumurtlama günüm adete yakındı o yüzden çıkmadı diye tahmin ediyorum

Ya 5 dk dan sonra çıkan çizgi geçersiz diyorlar . Belki de geçerizdir ama bende böyle kasık bel ağrısı olmamıştı hiç ve 10 dk bi WC gidiyorum

Back