- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
- Konu Sahibi mevsiminegore
-
Biz 5haftalıkken keseyi gördük, 6.hafta da bebeği. Kalbini de dinledik çok şükür.. Doktor biraz garanti olsun diye dedi belki de 8.haftayı.Allah razı olsun :) sağlık odağındaki doktor 8 haftalıkken görürsünüz dedi çok fazla gelmişti
Özel hastane, tıp merkezi veya acilde 2 saate çıkar. Sağlık ocağına giderseniz Cuma olduğu için büyğk ihtimalle Pazartesi elinize geçer sonuç.Günaydın Kızlar özel hastanede yapılan kan testi sonuçları ne kadar sürede çıkıyor? Ya da hafta sonu girmeden araya. Bugün içerisinde nereye kan verirsem sonucu öğrenebilirim? Ya da acil ne kadar sürede sonuç çıkartıyor?
silik birseyler gorunuyor sanki :)Merhaba kızlar. Benim adetime 5-6 gün var ama bu ay hamile olmayı çok istediğim için bekleyemedim adetimin geçmesini. Predictor early ile yaptım. Sizce hamile miyim. Yanılma payı nedir. Yarın kan testi yaptırıcam ama size sormak istedim
İnşallah Test şu an yanımda silik de olsa baya net görülebiliyor Allahım inşallah dualarımı kabul edersilik birseyler gorunuyor sanki :)
insallah canim allah gonlune gore versin bence kan testi yaptir kesin sonuc alirsinİnşallah Test şu an yanımda silik de olsa baya net görülebiliyor Allahım inşallah dualarımı kabul eder
Yarın hemen yaptırıcam :))insallah canim allah gonlune gore versin bence kan testi yaptir kesin sonuc alirsin
haber ver merakla bekliyorumYarın hemen yaptırıcam :))
Sonucu alır almazhaber ver merakla bekliyorum
insallah canim allah gonlune gore versin bende bir dusuk yaptim cok aci insanin evladini kaybetmesi insallah birdaha olmaz allah kimseye yasatmasinSonucu alır almaz6 ay önce bebeğin kalp atışlarını duymak için koşa koşa gitmiştik eşimle doktora. Ama doktor o acı haberi verdi kalp atışlarını duyamıyorum dedi. Hastaneden nasıl çıktığımı bile hatırlamıyorum. Tabi sonrasında kürtaj Allah ım düşmanıma bile yaşatmasın ne acı bir olay. Hele Doğum haneye bebeğini kucağına almak için değil de bebeğini terk etmek için girmek inanılmaz bir acı.. bir süre korktuğu tekrar hamile kalmaya.. bu ay tekrar istedik. İçimde kocaman bir korku ama aynı zamanda yeni bir umut. Çok istiyoruz bir evladımız olsun.. inşallah hayırlısıyla da olur..
Ya çok sevindiminsallah canim allah gonlune gore versin bende bir dusuk yaptim cok aci insanin evladini kaybetmesi insallah birdaha olmaz allah kimseye yasatmasinsuan doktordayim bebegi gorduk bizde
sagol canim sen ne yaptinYa çok sevindimAllah ım sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eder inşallah
Eşime dedim o da yine önceki gibi heyecanlanıp sonra üzülmek istemiyorum dedi. O yüzden biraz daha bekleyip öyle test yaptırıcam adetimin gecikmesini beklicem.. resmen ilk defa günler uzun geldi..sagol canim sen ne yaptin
aynen canim cok zor geciyo 15 gun bana nasil gecicek bilmiyorum :) senin testinde silik cizgi var canini skma var biseylerEşime dedim o da yine önceki gibi heyecanlanıp sonra üzülmek istemiyorum dedi. O yüzden biraz daha bekleyip öyle test yaptırıcam adetimin gecikmesini beklicem.. resmen ilk defa günler uzun geldi..
Gittim bugün doktora kan testi sonucu 13 çıktı çok düşük cuma tekrar gidicemaynen canim cok zor geciyo 15 gun bana nasil gecicek bilmiyorum :) senin testinde silik cizgi var canini skma var biseyleradetin gecsin git hemen kan tahlili yaptir
gectimi canim adetin kiGittim bugün doktora kan testi sonucu 13 çıktı çok düşük cuma tekrar gidicem
Yok canım geçmedi üç gün vardı test yaptırdığımdagectimi canim adetin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?