• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testi silik çıkıyo sürekli...

mirzaefnan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
24
1
36
Nevşehir
ben idrar testi yaptım üst üste 3 gün en son adetim 28 kasımdı bugün itibariyle bir gün geçti testlerimde hep silik çıktı. beni düşündüren 3 günde hiç çoğalma olmaması hep aynı şekilde çıkması. test yapıpta iki çizgide tamamen belirli olan varmı??? kasıklarımda arada ağrı oluyo ve bi kaç belirti daha var sizce hamilemiyim??? testlerin resimlerinide paylaştım..Eki Görüntüle 317410

kasıklarımdan başlayıp aşağı doğru inen bi sancı var tam olarak anlam veremiyorum neden acaba ? hamilelikte kasık ağrısı bu şekildemi olur.

kasıklarımdan başlayıp aşağı doğru inen bi sancı var tam olarak anlam veremiyorum neden acaba ? hamilelikte kasık ağrısı bu şekildemi olur.

herkeste farklı olabilir bünye meselesi bence kendini dinlemek yerine kan testi yaptırıp garantiye al.bende batma seklınde olmustu

birde hamile kalıp adet zamanı adetle atılması durumu varmış o çok takılıyo kafama.. testten sonra sonucu paylaşırım. inş. vardır.

birde hamile kalıp adet zamanı adetle atılması durumu varmış o çok takılıyo kafama.. testten sonra sonucu paylaşırım. inş. vardır.

testler yeterince belirgin bence canım sancı normal diye biliyorum tam adet döneminde adet olcakmışsın gibi olurmuş. hakkında hayırlısı olsun olumlu düşün tebrikler şimdiden:)))dularında bizide eksit etme..

kan testimi yaptırdımmm :) hamileymişim 15-20 günlük. sonucum 801,45 çıktı :) allahıma şükürler olsunn herkese nasip etsin allahım...
TEBRİK EDDERİMMMM....:16::16:
Allah sağ salim sağlıkla sıhahtle kucağına almayı nasip eder inşaallahh...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...Biz isteyenler için de dua eder misin hamiş arkadaşım?:emir_bebek::emir_bebek:

Hamilesin canim..
Benim bat dundu 29 aralik.. Ben pazartesi gunu test yapmaya basladi, pzrtesi golge gibiydi sali gunu daha belirgin ve pembeydi o gun digital testte yaptim pregnant cikti..carsamba gunu test yaptim bu sefer cok cok daha koyuydu..
dun kan sonuclarimi aldim deger cok kucuktu doktor dedi yeni bir gebelik daha baslangicta dedi.. Bugun meraktan idrar testi aldim yaptim ve cizgiler kopkoyuydu cok mutluyum..
Hic stres yapmiyorum hersey oluruna biraktim onceden bir dusuk yasadigim icin bu sefer rahatim..

TEBRİK EDDERİMMMM....:16::16:
Allah sağ salim sağlıkla sıhahtle kucağına almayı nasip eder inşaallahh...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...Biz isteyenler için de dua eder misin hamiş arkadaşım?:emir_bebek::emir_bebek:

hayır hiç özel çabamız olmadı korunmasız bi şekilde yapmaya başladık yumurtalama gününü takip ettik ve oldu. korunuyoduk bıraktık korunmayı 25 gün önce ve hemen oldu allahm sizlerede nasip etsin.

canım belırtılerını tam olarak yazar mısın mumkunse??? ne zaman anladın veya hıssettın??
senın adına cooooooook sevındım arkadaşım hayırlısıyla saglıkla doğar buyur ınşallah analı babalı. MAŞALLAHH .Nazar:

canım belırtılerını tam olarak yazar mısın mumkunse??? ne zaman anladın veya hıssettın??
senın adına cooooooook sevındım arkadaşım hayırlısıyla saglıkla doğar buyur ınşallah analı babalı. MAŞALLAHH .Nazar:

belirtilerim 10 gündür var göğüslerimde şişlik kasıklarımda ara ara ağrı yorgunluk hissi karnıma kramplar canım hiç tatlı çekmedi normalde çok çeker ve idrar testinde sonucum silik çıktı böyleydi belirtilerim işte. konuşmak istersen soracakların için özeldende yazabilirsin...

Back