İdrar testi resimli

Haber ver mutlaka. 3 üz bebek nasıl bir his, zor oluyor mu? ALLAH yardımcın olsun.
Şu 12 haftadirr azimaa gramm yemek yiyemedimm mide bulantilari lekelenmelerim hastanelerde zaman gecirmem 4 aya kdr boyle gider dedi doktorum erken dogum riski herseyle birlikte korkulu bir hamilelik dönemi benm icin kısacası

Şu 12 haftadirr azimaa gramm yemek yiyemedimm mide bulantilari lekelenmelerim hastanelerde zaman gecirmem 4 aya kdr boyle gider dedi doktorum erken dogum riski herseyle birlikte korkulu bir hamilelik dönemi benm icin kısacası
Ay canım sen benden de kötüymüşsün. ALLAH yardımcın olsun inşaALLAH. Sağlıkla kucağına al.

Kızlar 11. Haftamda gittim geçen hafta erkeğe benziyor dedi cinsiyete.

Canım senin bu test hemenmi çıktı benimde beş gün var bu aksam dokuzu a yaptım ama negatif sonrdan çıkarmı bisey
Ben 4. Gün kala pozitif çıktı. Ondan önce yaptıklarım hep negatifti. Senin başka belirtiler var mı?

Belirti ne atarsan var ama negatif işte şu an o kadar çok bulantım varki nasıl uyucam bilmiyorum
Sen adet gününe kadar test yapmaya devam et. Çünkü sabah negatif çıkan akşama pozitif çok ince bir çizgi oluyor. Adete kadar bekle. İnşaALLAH hayırlısı olur. Ben en çok göğüs hassasiyetinden anlamıştım.

Goguslerde de var hassasiyet yaklaşık bir haftadır da aşırı bel sırt ağrısı var bugunde bulantı

Goguslerde de var hassasiyet yaklaşık bir haftadır da aşırı bel sırt ağrısı var bugunde bulantı
Bulantım yoktu hamileliğimin 2. Haftasından sonra başladı hala sürüyor. Diğer belirtiler bende de vardı.

Adetime 4-5 gün var sizce hamile miyim

Eklentiler

• D85291F8-1E1A-4E09-B0CD-3DE1AB11F1FF.jpeg
    16,7 KB · Görüntüleme: 117
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…