- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
Şu 12 haftadirr azimaa gramm yemek yiyemedimm mide bulantilari lekelenmelerim hastanelerde zaman gecirmem 4 aya kdr boyle gider dedi doktorum erken dogum riski herseyle birlikte korkulu bir hamilelik dönemi benm icin kısacasıHaber ver mutlaka. 3 üz bebek nasıl bir his, zor oluyor mu? ALLAH yardımcın olsun.
Ay canım sen benden de kötüymüşsün. ALLAH yardımcın olsun inşaALLAH. Sağlıkla kucağına al.Şu 12 haftadirr azimaa gramm yemek yiyemedimm mide bulantilari lekelenmelerim hastanelerde zaman gecirmem 4 aya kdr boyle gider dedi doktorum erken dogum riski herseyle birlikte korkulu bir hamilelik dönemi benm icin kısacası
Canım senin bu test hemenmi çıktı benimde beş gün var bu aksam dokuzu a yaptım ama negatif sonrdan çıkarmı biseyKızlar 11. Haftamda gittim geçen hafta erkeğe benziyor dedi cinsiyete.
Ben 4. Gün kala pozitif çıktı. Ondan önce yaptıklarım hep negatifti. Senin başka belirtiler var mı?Canım senin bu test hemenmi çıktı benimde beş gün var bu aksam dokuzu a yaptım ama negatif sonrdan çıkarmı bisey
Belirti ne atarsan var ama negatif işte şu an o kadar çok bulantım varki nasıl uyucam bilmiyorumBen 4. Gün kala pozitif çıktı. Ondan önce yaptıklarım hep negatifti. Senin başka belirtiler var mı?
Sen adet gününe kadar test yapmaya devam et. Çünkü sabah negatif çıkan akşama pozitif çok ince bir çizgi oluyor. Adete kadar bekle. İnşaALLAH hayırlısı olur. Ben en çok göğüs hassasiyetinden anlamıştım.Belirti ne atarsan var ama negatif işte şu an o kadar çok bulantım varki nasıl uyucam bilmiyorum
Goguslerde de var hassasiyet yaklaşık bir haftadır da aşırı bel sırt ağrısı var bugunde bulantıSen adet gününe kadar test yapmaya devam et. Çünkü sabah negatif çıkan akşama pozitif çok ince bir çizgi oluyor. Adete kadar bekle. İnşaALLAH hayırlısı olur. Ben en çok göğüs hassasiyetinden anlamıştım.
Bulantım yoktu hamileliğimin 2. Haftasından sonra başladı hala sürüyor. Diğer belirtiler bende de vardı.Goguslerde de var hassasiyet yaklaşık bir haftadır da aşırı bel sırt ağrısı var bugunde bulantı
Bakalim hayırlısı yok galiba ama ıyı gün sonra bi daha test yaparımBulantım yoktu hamileliğimin 2. Haftasından sonra başladı hala sürüyor. Diğer belirtiler bende de vardı.
Haber ver sonuçlarını hakkında hayırlısı olsun.Bakalim hayırlısı yok galiba ama ıyı gün sonra bi daha test yaparım
Oy hadi bakalim bende paztesi gidiyorum cinsiyetleri icin 14 haftalik olcamm bakalimmm ins gözükürlerrKızlar 11. Haftamda gittim geçen hafta erkeğe benziyor dedi cinsiyete.
İnşaALLAH canım haber ver.Oy hadi bakalim bende paztesi gidiyorum cinsiyetleri icin 14 haftalik olcamm bakalimmm ins gözükürlerr
Hayırlı olsunAdetime 4-5 gün var sizce hamile miyim
Kan testi yaptırdım adetime 5 gün var 14.7 çıktı pozitif değil miHayırlı olsunBenimki de böyleydi.
Kan testi yaptırdım adetime 5 gün var 14.7 çıktı pozitif değil mi
Çok teşekkür ederim :)Pozitif canım çok erken yakalamışsin. En az iki hafta daha bekleyip keseyi görebilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?