• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi resimli

Bhcgn düşük değil ama çok erken henüz. Bat gününde 15ten başlayıp şu an bebeği olan çok kişi var. Testleri yapmadan önce batını beklersen iyi olur. Yoksa insan boşa üzülüyor. Allahım takdiri, inş hamilesindir.
Suann 2 gunum geciyor Bakalım yarin belli olucak rabbim.isteyen herkeze nasip etsin

Bende igne tedavisi gordum bu ay adetime 6 gun kala yaptim teste pozitif cikti kan degerimde 73.2 cikti 2 gün sonra doktora gittimde kan degerimi dusuk buldu tekrar istedi adetime 4 gun varken yaptigim kanda ise 270 cikti 1 hafta sonra gel dedi ve yarin 1 hafta dolacakk suan cok.merak.ediyorm acaba hamilemiyimdir diye sizin bi bilginiz varmi acaba bu konuyla ilgilii

Canım değerin hiç düşük değil,ayrıca güzel yükselmiş, benim adetim 15 gün geçtikten sonra 88 çıktı, geç döllenme olmuş, yani içini ferah tut inşallah meleğin seninle.

Canım değerin hiç düşük değil,ayrıca güzel yükselmiş, benim adetim 15 gün geçtikten sonra 88 çıktı, geç döllenme olmuş, yani içini ferah tut inşallah meleğin seninle.
İnss canım insani bekleyiş yoruyor sanirim uyku bile uyuyamaz hala geliyosun herseyinn hayirlisi Rabbimden isteyen herkese versin kimseyi kapisindan boş cevirmesinn

Bu arada bende bugun gittim kese gözukmedi ama ben doktora tekrar kan testi istedigimi söyledimm kan testm 4664 cıkti dokto sonuca göre kesenin gözukmesi gerekiyor dedi ama bana igne veren doktorum bu ay hamile kalirsan ikizlere demisti ben hala kese görunene kadar beklemedeyimm

H Hira034 canım testin resmini atacagım biz negatif sandık eşim cok üzüldü. Sonra hemsireye sordu ögle tatiliydi sag olsun söyledi sonra doktor söyledi. Senin değerine göre sen de hamilesindir.

Bu arada bende bugun gittim kese gözukmedi ama ben doktora tekrar kan testi istedigimi söyledimm kan testm 4664 cıkti dokto sonuca göre kesenin gözukmesi gerekiyor dedi ama bana igne veren doktorum bu ay hamile kalirsan ikizlere demisti ben hala kese görunene kadar beklemedeyimm

Canım benim ilk gebeliğimde 4400 çıkmıştı ve kese görünmedi, 3 gün sonra 10 bini geçtikten sonra daha kese yeni oluşmaya başlamıştı,Dr lar neye göre gebelik yok diyor anlamıyorum, bana da öyle demişti ve 3 günüm zehir gibi geçmişti.

Canım benim ilk gebeliğimde 4400 çıkmıştı ve kese görünmedi, 3 gün sonra 10 bini geçtikten sonra daha kese yeni oluşmaya başlamıştı,Dr lar neye göre gebelik yok diyor anlamıyorum, bana da öyle demişti ve 3 günüm zehir gibi geçmişti.
Ya benimm gebeligim daha 3 uncu haftack buyuk ihtimall cunku ben 1 ocakta catlatma ignemi kullandim 1 ocaktan oncede gebelik imkansiz vallahi doktorlardan artk midem bulandi desem yeridirr bugun inanilmaz bel agrim var umut ediyormki bebek yeni kesesini yapiyordurr

Back