- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 37
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
Ya benimm gebeligim daha 3 uncu haftack buyuk ihtimall cunku ben 1 ocakta catlatma ignemi kullandim 1 ocaktan oncede gebelik imkansiz vallahi doktorlardan artk midem bulandi desem yeridirr bugun inanilmaz bel agrim var umut ediyormki bebek yeni kesesini yapiyordurr
Aminn canım sağ olHayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah
Adetim 4gün geçti idrar testim negatif ya belki diyorum sizin gibi olur mu hiç idrar testi yapmşmıydnzCanım değerin hiç düşük değil,ayrıca güzel yükselmiş, benim adetim 15 gün geçtikten sonra 88 çıktı, geç döllenme olmuş, yani içini ferah tut inşallah meleğin seninle.
Çatlatma iğnesimi kullandınzBende igne tedavisi gordum bu ay adetime 6 gun kala yaptim teste pozitif cikti kan degerimde 73.2 cikti 2 gün sonra doktora gittimde kan degerimi dusuk buldu tekrar istedi adetime 4 gun varken yaptigim kanda ise 270 cikti 1 hafta sonra gel dedi ve yarin 1 hafta dolacakk suan cok.merak.ediyorm acaba hamilemiyimdir diye sizin bi bilginiz varmi acaba bu konuyla ilgilii
Adetim 4gün geçti idrar testim negatif ya belki diyorum sizin gibi olur mu hiç idrar testi yapmşmıydnz
Ayy inş ya umutlandım şimdi yaEvet canım 5 6 gün geçtikten sonra negatif çıkmıştı, yaklaşık 15 gün sonra baya silik çizgi çıktı,inşallah sen de hamilesindir.
Bir kaç gün sonra tekrar yap bence canım.Arkadaşlar merhaba erken gebelik testinde silik cıkdı baya ama bi bakarmısnız tamda fotoda belli deil ama
Kac gun var bata?Arkadaşlar merhaba erken gebelik testinde silik cıkdı baya ama bi bakarmısnız tamda fotoda belli deil ama
Canımmm ben 11 haftalik ucüzlere hamileymisim kan degerim yuksek olmasi ondanmiss senn nasil gidiyorKızlar nasıl gidiyor hamilelil? Cinsiyetleri öğrendiniz mi? Belirtiler nelerdi?
OVUlasyon tarihini tam biliyor musun? Bu test tam kaçıncı güne denk geliyor cnmKızlar pozitif mi bu? Düne kadar böyle bir çizgi yoktu bembeyazdı?
Oooo maşaALLAH.C
Canımmm ben 11 haftalik ucüzlere hamileymisim kan degerim yuksek olmasi ondanmiss senn nasil gidiyor
Canım bu test adetime 4 gün kala yapıldı.OVUlasyon tarihini tam biliyor musun? Bu test tam kaçıncı güne denk geliyor cnm
CNM ilişki günü hangi gündü? Test yaptığın gün hangi gün?Canım bu test adetime 4 gün kala yapıldı.
Hafif silikti ama hamileymişim.
Ben bir kez korunmasız ilişkiye girmiştim onun sonucu bu hamilelik. O gün de ovulasyon, yumurtlama günüm falan değildi. Doğurganlık günlerimin başlamasına 3 gün vardı. Hamilelik olasılığı Düşüktü ama olmuş.
Ay bende cok merak ediyorumm canımm yaaOooo maşaALLAH.
Ben de aynı devam diş ağrısı çektim iki hafta öldüm öldüm dirildim. 4 gün rahatlamıştım tekrar başladı. Bulantım var. Cinsiyeti merak ediyorum.
Canım ayrıntı ile yazıyorum.CNM ilişki günü hangi gündü? Test yaptığın gün hangi gün?
Haber ver mutlaka. 3 üz bebek nasıl bir his, zor oluyor mu? ALLAH yardımcın olsun.Ay bende cok merak ediyorumm canımm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?