Tahminen 4-6 günlük bir gecikme varadetiniz geçti mi eğer geçtiyse veya bi iki gün varsa gidip kan verin kesin sonuç için
Bence direk gidip kan verinTahminen 4-6 günlük bir gecikme var
Dün 0.3 çıkmıştı. Bugünde tekrar pozitif idrar testi. BilmiyorumBence direk gidip kan verin
Bence de başka bi hastanede kan ver inşallah pozitif olurValla kuzum bende anlamadım 4 tane pozitif test oldu elimde 2 si aynı marka 2 si de farklı farklı markalar
Mide koruyucu kullanıyordum 4 gündür kullanmıyorum bittiği içinbaşka bi hasteneden yapın testi.bu arada kullandığınız bi ilaç yok değil mi testi etkileyecek şekilde
İnşallah. Cuma gününe kadar bekleyip cuma günü hastaneye gideyim en iyisiBence de başka bi hastanede kan ver inşallah pozitif olur
Sonuc ne oldu?İnşallah. Cuma gününe kadar bekleyip cuma günü hastaneye gideyim en iyisi
Kanda yanlış sonuç verebilir bazen birdaha başka bir yerde kan ver benceKimse yok muuu
O kadar pozitif teste rağmen negatif miSonuç hiç bişi yoktu ilaç ile regl oldum
Salak değilim. 4 farklı marka ile yaptım zatenO kadar pozitif teste rağmen negatif miyanlış anlamayın ama testler kesin gebelik testi miydi, Lh yani ovulasyon testi olmasın? Yani firma bir karışıklık yapmış olabilir mi? Hep pozitif veren lh yani yumurtlama testleri oluyor. Sanırsın ki firmalar testleri karıştırmış
Merhaba tebrik ederimm sizi öncelikle sağ salim kucağıniza alırsınız... geçmiş zaman ama çok merak ettim testleriniz bukadar pozitif Ken nasıl olduda gebe değildiniz? Yani doktor birşey demedim bu konu hakkında bir açıklama yapmadı mı?Sonuç hiç bişi yoktu ilaç ile regl oldum