Sabah ilk idrar ile bir test daha yapayım diyorum. Tabi bununla kafayı da bozmak istemiyorum. Nasıl olabilir anlayamadım çok şaşkınımBu kadar bariz pozitife acaba kanınız birisiylemi karıştı noldu acaba diye düşündüm ben sadece gerçekten
İnşallah güzel sonuçlar alırım. AlırızGeçenlerde benimde çok silik bi şekilde cıkmıştı gidip kan vermiştim ama benimki silikti bya. Ama sizin çok şaşırtıcı gerçekten yarın başka bir markadan tekrar yapın bencede
İnşallah, sonucunuza etiketlermisiniz merak ettim gerçektenİnşallah güzel sonuçlar alırım. Alırız
Adet gecikmesi var mi canimArkadaşlarım hepinize merhaba. Bu sabah ilk idrarla iki tane gebelik testi yaptım. Testler çok bariz pozitif idi. Bir çoğunuz ve eczacıdan tutun da hemşireye kadar güzel değerler çıkacağını söyledi. Gidip kan verdim ve sonuç 0.3 beta. Böyle bir şey mümkün mü ? Böyle bir durum ile karşılaştınız mı ? Ne düşünüyorsunuz ? (daha sarı gözüken test şuanki güncel hali. Daha beyaz gözükense ilk yaptığım anlar)
One Step markaları. İki üç gün önce de prodictor alıp yapmıştım. Çok silik çıkmıştıBu testlerin markasi neydi?
tekrar kan verin ve idrar testi de yineleyin hayirli sonuc alrsnz insallah haber edin bizideOne Step markaları. İki üç gün önce de prodictor alıp yapmıştım. Çok silik çıkmıştı
Valla çok tuhaftam tersi olsa tamam da böyle bişeyi ilk kez görüyorum
Tahminen bir 4-5 günAdet gecikmesi var mi canim
İnşallah çok teşekkür ederim. Haberdar ederimtekrar kan verin ve idrar testi de yineleyin hayirli sonuc alrsnz insallah haber edin bizide
10 gün olsun adet olmazsan tekrar kan ver canımTahminen bir 4-5 gün
Benım silik çizgiydi kan tahlilim negatifti fakat sizin testiniz çok çok net görünüyor şaşırtıcı gercekten ev tipi olan testlere güvenimiz kalmadı belki 5 sene belki 10 sene bebek için çabalayıp boyle bısey yasayan bir insan toparlanamaz dıye düşünüyorum şahsen benım ilk kez basıma gelmıstı asılama sonrası bekledıgım sonucun test kaynaklı heveslenıp sonrada kan sonucuyla negatıfı öğrenmıs olmam çok üzmüştü acaba baska bir hastanede daha mı kan tahlılı yaptırsan cok net cunku çizginArkadaşlarım hepinize merhaba. Bu sabah ilk idrarla iki tane gebelik testi yaptım. Testler çok bariz pozitif idi. Bir çoğunuz ve eczacıdan tutun da hemşireye kadar güzel değerler çıkacağını söyledi. Gidip kan verdim ve sonuç 0.3 beta. Böyle bir şey mümkün mü ? Böyle bir durum ile karşılaştınız mı ? Ne düşünüyorsunuz ? (daha sarı gözüken test şuanki güncel hali. Daha beyaz gözükense ilk yaptığım anlar)