kızlar merhaba yeni üye oldum ve doğru yerde miyim bilmiyorum. adetim düzensiz oluyor. geçen ay 22sinde adet oldum bu ay da adetimden 2 gün önce eşimle beraber olduk ve ben hala adet olmadım. şuanda çok kötü grip oldum ve ilaçta kullanamıyorum. sizce hamile miyimdir?
inş. hamileyimdir.
nolur bana yardım edin :asigim::asigim:
arkadaşlar hamileyim. kan testinde lab hatası çıkmış. adetim 3 gün geçti ve bhcg 856 çıktı:)
kan testi yanilmaz gebelik testinde bi yanlislik vardir uzulme gec olsun guc olmasin bi dahaki aya insallah hamis olursun
Arkadaşlar 2-3 gün önce idrar testi yaptım silik çizgi çıktı hala yapıyıorum hepsi öyle. aynı gün kan testi yaptırdım negatif. bugün yine yaptırdım sonuç bekliyorum.sabah testte yine çıktı. hiç başınıza böyle bir şey geldi mi.lütfen bir fikir verin. doktor kan testinde yanlışlık olabileceğini söyledi ama???????????
bu arada 7 gün geçti.senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
arkadaşlaaaarrrr merhaba, ben dün test yaptım, adetim 1 gün geçmişti, ilk 5dkda silik ikinci çizgi çıktı ve gittikçe belirginleşti. ama bu gün kan tahlilinde hcg 0.0 çıktı.ve adetim de hala başlamadı. 2 gün geçmiş durumda. daha doğrusu çok hafif bi lekelenme var. geç döllenme olabilir mi, yoksa bildiğin negatif mi, ya da kan testi yanlış olabilir mi? öyle umutlanmıştım ki, bebeğime sevgi sözleri bile söylüyordum, ama yokmuş o gelmemiş daha
kızlar selam, tüp bebek tedavisi gördüm, 6 gün önce transferim yapıldı. dr 12 günden önce test yapma dedi ancak ben dayanamadım yaptım...sonuc bu.... sizce kullandığım iğne ve ilaçlardan yanıltıcı olabilir mi sonuç, hamilemiyim.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?