Idrar testi pozitif kan testi negatif fikri olan varmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kerman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar yazıları şimdi okudum bu olaylar benimden geçti.adetim 5 gün geçti ve gebelik testlerimde silik olarak pozitif çıkıyordu.5.günü adet oldum.bende testler bozuk diyordum ama kimyasal gebelik denilen olayı yaşamışım aslında.gebelik oluşuyor fakat bebek tutunamadığı için adet kanaması olarak vucuttan atılıyor...bizde test yanlış adet oldum diyoruz...

kızlar merhaba yeni üye oldum ve doğru yerde miyim bilmiyorum. adetim düzensiz oluyor. geçen ay 22sinde adet oldum bu ay da adetimden 2 gün önce eşimle beraber olduk ve ben hala adet olmadım. şuanda çok kötü grip oldum ve ilaçta kullanamıyorum. sizce hamile miyimdir?

inş. hamileyimdir.

nolur bana yardım edin :asigim::asigim:

canım bence idrar testi yap en azından varsa silikte olsa bişiler görürsün.. böyle strese gireceğine kafan rahatlar en azından.. inşallah hamilesindir :Saruboceq:

aynı sorun bende de var ya tam 3 test yaptım 3 ündede pozitif çıktı..9 gün gecikti.5.günü kan testi yaptırdım negatif çıktı napıcam bilemedim ya...yardımcı olurmusunuz..:18: yarın tekrar kan testi yaptırıcam bazıları erken yaptrmışsın diyo ..

offf aklımı karıştırdınız yaaa.normalde adetlerm hep düzenli olur.ama 2-3 ay önce adet gecktirici kullanmıştım.ilk ay düzenimi bozdu gecikitm.şimdi bi test yaptm silik çizgi çıktı.1 hafta da gecikme var.şimdi adet hazırlığı diye mi bu silik çizgi yoksa hamilemiyim yaa bennnnn.of üstelk adetime 2 gün kala kan yaptırmıştım negatifti.şimdi 1 hafta geçti idrarda silik çizgi çıktı.nedir bu şimdi...allahım nolur hepimize hayırlısıyla evlatlar nasip eyle en kısa zamanda...

kendi yaptığımız şu testlerden yapmıştım ilkinde silik çıkmıştı arkadaş bitane daha aldı işyerinde biheves tekrar yaptık ilkine göre daha belirgindi hemen alıp polikiliniğe gittim hemşirede hamilesiniz gibi duruyo kan testinden çıkar dedi tabi o bi saat bile insanı hemen hamile moduna sokuyo sonra kan sonucunu almaya gittim labarutuardaki görevli hamile değilsiniz kan sonuçları garanti dedi of çöktüm herkese hamileyim diye haber vermiştim şok yaklaşık 5 ay sonra hamile kaldım o yüzden o testlere güvenmiyorum

Arkadaşlar merhaba bana biraz yardımcı olursanız çok sevinirim... geçen ay reglim geç oldu bir haftaya yakın, 23 temmuzda regl oldum.. ilişki tarihimde 5-6-7 ağustos fakat içeri boşalma olmadı...arkasından 15 ağustosta kan testi yaptırdım.. Değerim 1.71 Negatif Yazıyordu ben şuan evli değilim ve bebek istemiyorum. Dolayısıyla sevindim.. Bu ay reglim geç olmazsa 20 ağustosta olması gerekiyordu olmadı 23 ünde marketten aldığım idrar testini denedim. Bir çizgi çok net ikinci çizgi biraz silik çıktı. An itibarı ile reglim 6 gün geç...psikolojik olarak geciktiriyormuyumdur? yoksa hamilemiyim... ne yapacağımı şaşırdım içim içimi yiyor..şuanda aile yanındayım gidip baktıramam da bir kere daha bir 10 gün...

2 aydır eşimle çocuk düşünmeye başladık.
13.04.2012 de adet olmam lazımda adet olmayınca idrar testi yaptım. böyle çıktı.

http://img846.imageshack.us/img846/6241/img0828tm.jpg

ardından başka bir markanın testiyle yaptım oda böyle çıktı.

http://img41.imageshack.us/img41/1761/img0829ma.jpg

kan testi yaptırmaya gittim bhcg 1.2 çıktı(yani negatif). ertesi sabah hala adet olmadım(normalde adetlerim hiç şaşmaz gününü).tekrar test yaptım gene çift çizgi

http://img690.imageshack.us/img690/7629/img0833zp.jpg

bugün adetimi 2 gün geçti hala gelen bişi yok. anlamadım ben bu işi.

arkadaşlar hamileyim. kan testinde lab hatası çıkmış. adetim 3 gün geçti ve bhcg 856 çıktı:)

kızlar ben yeni katıldım aranıza sat tarihim 8 mart idi adetmin üstünden 11 gün geçti bugün kan testi yaptırdım negatif ama hala adet olmadım bana da yardımcı olur mususnuz...?

arkadaşlaaaarrrr merhaba, ben dün test yaptım, adetim 1 gün geçmişti, ilk 5dkda silik ikinci çizgi çıktı ve gittikçe belirginleşti. ama bu gün kan tahlilinde hcg 0.0 çıktı. :43: ve adetim de hala başlamadı. 2 gün geçmiş durumda. daha doğrusu çok hafif bi lekelenme var. geç döllenme olabilir mi, yoksa bildiğin negatif mi, ya da kan testi yanlış olabilir mi? öyle umutlanmıştım ki, bebeğime sevgi sözleri bile söylüyordum, ama yokmuş o gelmemiş daha :43:

kan testi yanilmaz gebelik testinde bi yanlislik vardir uzulme gec olsun guc olmasin bi dahaki aya insallah hamis olursun:34::34::34:

Arkadaşlar ben de bu sabah Predictor'den pozitif sonuç aldım, silik çizgi. Hemen kanda baktırdım, negatif.
Ne yaparsanız yapın ama Predictor'e güvenmeyin. Bir sürü insana olmuş aynı şey.

herkese mrb,ben iki gün önce kan testi yaptırdım değerim 4,23 çıktı doktorum negatif dedi mayısta tekrar gel adet söktürücü vereyim dedi içim rahat etmedi bugün idrar testi yaptım ikisi de ikinci çizgi silik..bu şekilde bir durumla karşılaşan var mı? değer yüksek bir değer mi yoksa idrar testinin yanılma payı olabilir mi?

Arkadaşlar 2-3 gün önce idrar testi yaptım silik çizgi çıktı hala yapıyıorum hepsi öyle. aynı gün kan testi yaptırdım negatif. bugün yine yaptırdım sonuç bekliyorum.sabah testte yine çıktı. hiç başınıza böyle bir şey geldi mi.lütfen bir fikir verin. doktor kan testinde yanlışlık olabileceğini söyledi ama???????????
bu arada 7 gün geçti.
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

mrba canım benimde geçen ay aynı şekilde oldu btn kaset testler pozitif kanda negatif çıktı hemde adetim 6 gün geçmişti ve adet oldum ama herzamanki adetim gibi değildi çok az surdu ıkı gun kadar daha snra yıne test yaptım ve kanda baktırdım çıkmadı :(((bu ay yıne aynı şeyleri yaşamayı hiç istemiorum ya :(((testi görünce mutluluktran çıldırdık ya o kadar kafamız karışştıki çıkan testlere bile inanmıoruz :))):14:

arkadaşlaaaarrrr merhaba, ben dün test yaptım, adetim 1 gün geçmişti, ilk 5dkda silik ikinci çizgi çıktı ve gittikçe belirginleşti. ama bu gün kan tahlilinde hcg 0.0 çıktı. :43: ve adetim de hala başlamadı. 2 gün geçmiş durumda. daha doğrusu çok hafif bi lekelenme var. geç döllenme olabilir mi, yoksa bildiğin negatif mi, ya da kan testi yanlış olabilir mi? öyle umutlanmıştım ki, bebeğime sevgi sözleri bile söylüyordum, ama yokmuş o gelmemiş daha :43:

ah tatlım böleeee ağlak suratlar koymayalım ztn adet olamadımda şiştim ağlıorum valla birbirimize destek olalım ya valla ben bu yazıları okuyunca yanımda biri var gibi destek alıorum şimdi tanıdıklarada anlatılmıo zırt bırt soruolar yok işte sabret filan ama gülelim hep birlikte her oluşta bi sebep vardır mutlu olalım:5:

Arkadaşlar böyle hatalı çıkan testlerinizin resimlerini koyar mısınız? kaçıncı gün yaptınız ve kaç dakika sonra ikinci belirginleşti bunları da yazarsanız çok faydalı olacak.

kızlar selam, tüp bebek tedavisi gördüm, 6 gün önce transferim yapıldı. dr 12 günden önce test yapma dedi ancak ben dayanamadım yaptım...sonuc bu.... sizce kullandığım iğne ve ilaçlardan yanıltıcı olabilir mi sonuç, hamilemiyim.......

Eklentiler

• 20151221_145644-1.jpg
    20151221_145644-1.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 486
kızlar selam, tüp bebek tedavisi gördüm, 6 gün önce transferim yapıldı. dr 12 günden önce test yapma dedi ancak ben dayanamadım yaptım...sonuc bu.... sizce kullandığım iğne ve ilaçlardan yanıltıcı olabilir mi sonuç, hamilemiyim.......

Evet yaniltici doktorun dedigi gibi 12.gun yapmalisin

Back