İDRAR TESTİ NEGATİF KAN TESTİ POZİTİF ÇIKANLAR VE ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ???

Svd0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2021
358
106
Selam,uzun uzun yazıp sizi sıkmayacağım bayanlar.
göğüs ağrı sızı,özellikle uçları acıyor ve şiş bayağı hissediyorum dokunamıyorum.
Ara ara yemek yerken yedikten sonra mide bulantısı oluyor,aşırı sinirli ve bi o kadar da duygusalım… kaşık ağrısı batma oluyor ara ara,adet günü civarında 1 gece az birşey pembemsi kanama olmuştu sonra bi daha gelmedi.sık idrar ve bolca gaz oluyor Aklıma gelenler şuan bunlar,test yaptım 1 hafta 10 gün kadar geçmişti negatif,yarında kan vereceğim idrar kesin sonuç değil,geç döllenme olabilir diyen çok demişlerdi.
Sizce hamilemiyimdir kızlar.çok umutlandım ilk kez böyle oluyor. Heves etmek istemedim ama baya gecikme oldu ilk kez.

Adetim 3 gün geçene kadar hiç test yapmadım. Kendinizi strese sokarsınız bu kadar erken öğrenmek gerçekten stres sebebi. Ayrıca ne kanamam ne lekelenmem ne de adetten farklı bir belirtim oldu. İnanın olağanüstü belirti ardığım aylarda sonuç hüsrandı. O nedenle kendinizi hayatın akışına bırakın adetiniz birkaç gün geçince test yapın. Allah hayırlı gebelikler versin :)

Adetim 3 gün geçene kadar hiç test yapmadım. Kendinizi strese sokarsınız bu kadar erken öğrenmek gerçekten stres sebebi. Ayrıca ne kanamam ne lekelenmem ne de adetten farklı bir belirtim oldu. İnanın olağanüstü belirti ardığım aylarda sonuç hüsrandı. O nedenle kendinizi hayatın akışına bırakın adetiniz birkaç gün geçince test yapın. Allah hayırlı gebelikler versin :)
Çok teşekkürler ediyorum:) haklısınız ama 10 günü geçtiğinde yapmıştım test negatif geç döllenme vb çıkmama söz konusu gibi yorumlar okuyunca kan verdim dün sabah sonuç henüz çıkmadı bekliyorum ☺️

Aslında sonuçlar bir saatte çıkıyor devlette de özelde de. İnşallah geç döllenmedir de pozitifi görürsünüz. Olmadıysa da daha zamanı vardır en güzel zamanda size gelecektir 🙏🏻

Çok teşekkürler ediyorum:) haklısınız ama 10 günü geçtiğinde yapmıştım test negatif geç döllenme vb çıkmama söz konusu gibi yorumlar okuyunca kan verdim dün sabah sonuç henüz çıkmadı bekliyorum ☺️
Sonucu paylaş canım mutlaka. Bence hamilesin 🧿🧿

Kan
Sonucu paylaş canım mutlaka. Bence hamilesin 🧿🧿
dün regl oldum hamile değilmişim demek ki yada kimyasal gebelikmiydi bilmiyorum 🥺 yıkılmadım desem yalan olur. En büyük korkum annelikle sınanmak. 3 senedir evliyiz bilinçli olarak 2 sene istemedim 1 senedir korunma yok ama olmuyor bende gözüken bir problem yoktu rahim filmine gerek görmedi doktor ama bu yaz gidip onu da çektireceğim birde eşim de muayene olmalı tabi ki..ne olur anne olanlar anne adayları ben gibi anne olmayı bekleyen herkese dua edin 🥺🥺

Kan dün regl oldum hamile değilmişim demek ki yada kimyasal gebelikmiydi bilmiyorum 🥺 yıkılmadım desem yalan olur. En büyük korkum annelikle sınanmak. 3 senedir evliyiz bilinçli olarak 2 sene istemedim 1 senedir korunma yok ama olmuyor bende gözüken bir problem yoktu rahim filmine gerek görmedi doktor ama bu yaz gidip onu da çektireceğim birde eşim de muayene olmalı tabi ki..ne olur anne olanlar anne adayları ben gibi anne olmayı bekleyen herkese dua edin 🥺🥺
Canım seninle çok benzeriz. Bizim de biir yıl oldu. Doktor bana da rahim filmi çekmedi. İkinci aşılamayıı oldum. Ama tüplerim tıkalıysa etki etmez. Ben de bu yaz rahim filmi isteyeceğim. Şimdi reglim iki gün gecikti. Dün testim negatifti. Bugn test yapmaya korkuyorum yapmadım. Allah yardımcımız olsun. Çok tükenmişlik yaşatan bi süreç 😔

Maalesef dün regl oldum,sonucumda 10 un altındaydı 7.8 gibi birşey galiba. Sizde durum nedir?
Canım bu pozitif ama kimyasal gebelik dediğin gibi yumurtalarını güçlendirecek takviye kullan arı sütü bal polen karışımı tüketir eğer sütünden başka hiçbir şey yumurta kalitesini arttırmıyor kimyasal gebeliğin nedeni kalitesiz yumurta demek aynı zamanda eşine de kullandır. Bana kadın doğum doktoru söylemişti kimyasal gebeliğin nedeni bu bu böyle böyle yap diye çok şükür sonrasında kızım geldi Allah'ın izniyle ben de kimyasal yaşamıştım çünkü kötü bir çok kötü bir şey Geçmiş olsun

Canım seninle çok benzeriz. Bizim de biir yıl oldu. Doktor bana da rahim filmi çekmedi. İkinci aşılamayıı oldum. Ama tüplerim tıkalıysa etki etmez. Ben de bu yaz rahim filmi isteyeceğim. Şimdi reglim iki gün gecikti. Dün testim negatifti. Bugn test yapmaya korkuyorum yapmadım. Allah yardımcımız olsun. Çok tükenmişlik yaşatan bi süreç 😔
Merhaba sonucunun nedir acaba benimde gecikmenin 3.gunu bugün akşam az önce yani test yaptım negatif yarın kan versen belli llur mu acaba umarım senin de pozitiftir

Adet söktürücü kullandığım halde Adetim 12 gün gecikti kan testi verdim 2.30 çıktı doktorum daha başında olabilirsin her ihtimale karşı pazartesi bir daha test ver negatifse başka adet söktürücü kullanmamı söyledi. Benim gibi olan var mı arkadaşlar ya iyice kafayı yedim belirsizlikle

Merhaba sonucunun nedir acaba benimde gecikmenin 3.gunu bugün akşam az önce yani test yaptım negatif yarın kan versen belli llur mu acaba umarım senin de pozitiftir
Malesef canım negatifle sonuçlandı. Umarım senin pozitif çıkar. Çatlamanın üstünden 14 gün geçtiyse kanda çıkar canım.

Catlamanin ne zaman olup oomadigini bilmiyorum ama bugün adet gecikmesinin 4. Günü 27 günde bir adet olurum
Şimdiye kanda çıkardı sanki kuzum, yani çoğunlukla çıkar, tabiki kesin sonuç değil, bir sürü mucize oluyor okuyoruz buralarda. belki Geç döllenme olmuştur anca kanına düşecektir. Anca göreceksin pozitifini 🤗

Şimdiye kanda çıkardı sanki kuzum, yani çoğunlukla çıkar, tabiki kesin sonuç değil, bir sürü mucize oluyor okuyoruz buralarda. belki Geç döllenme olmuştur anca kanına düşecektir. Anca göreceksin pozitifini 🤗
Canım kan vermedin henüz bugün versem çıkar mı acaba demiştim

X