• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama İdrar testi negatif çıkıpta kan testinde hamile olduğunu öğrenen varmı ??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

godes

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
5.481
0
356
45
İstanbul
Arkadaşlar ben 15 gün önce aşılama yaptırdım. Bugünde kan testi yapmadan önce kendim idrar testi yapim dedim ama negatif çıktı. Acaba idrar testi negatif olupta kan testi pozitif olan varmı.
Yoksa hiç böyle bir ümide kapılmayayım.

Arkadaşlar ben 15 gün önce aşılama yaptırdım. Bugünde kan testi yapmadan önce kendim idrar testi yapim dedim ama negatif çıktı. Acaba idrar testi negatif olupta kan testi pozitif olan varmı.
Yoksa hiç böyle bir ümide kapılmayayım.

cok samimi bir arkadasim asilama yaptirmisti,doktoru kendisine ancak kan testinden hamile olup olmadigi belli olur ,demis.
insallah sizde hayirli haberler alirsiniz

idrar testinde çıkması için 10 gün daha beklemen gerekiyor kan testi yaptırman daha iyi olacaktır. bazılarında kanama olabiliyormuş ondada adet oldum diye düşünme düşük tehlikesi oluyormuş dr ilaç veriyormuş. inş bebişin seninledir

Malasef arkadaşlar hamile değilmişim negatif çıktı. Bugün tekrar rutin dr ziyaretleri başlıyor. Hayırlısı değilmiş diyorum ve hemen 2. aşılama için kollarımı sıvıyorum

godes Allah yar ve yardimciniz olsun ,insallah hayirlisiyla tez zamanda anne olursunuz

Back