- Konu Sahibi Goknurcelk
Test yaptigimda negatif çıkmıştı, geç döllenme olmuş. Zaten adet belirtileri ile aynı. Çok stresli olduğum için gecikme oluyor sandım ama kan verince pozitif cıktı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan testine insallahEveeeet 15 günüm geçti test yaptım negatif
Insallah benimde öyledirTest yaptigimda negatif çıkmıştı, geç döllenme olmuş. Zaten adet belirtileri ile aynı. Çok stresli olduğum için gecikme oluyor sandım ama kan verince pozitif cıktı..
Hadiii yaaa allah analı babalı buyutsun :)evet ben yasadım. hatta benım 2 kere kan testı yaptırdım kan testınde de cıkmadı dr gıttıgımde ultrasonda 2.5 aylıktı
İnşallahKan testine insallah
Ayy ne güzel maşallahevet ben yasadım. hatta benım 2 kere kan testı yaptırdım kan testınde de cıkmadı dr gıttıgımde ultrasonda 2.5 aylıktı
BencedeYalnız değilsin merak etme ben de 10 aydır evliyim 2 aydır deniyoruz kafama takıyorum takmamak lazım kafaya takmak gebeliği engelliyormuş bulabilsek bir yolunu keşke düşünmesek
gittiniz mi doktora anlattiklarinizin aynisi ben yasiyorum şuanSlm arkadaşlar ben 13 eylül son adet tarihim 10 ekim de adet olmam gerekiyordu ama olmadım 11 ekimde pembe bir kanamam oldu ben adet oldum sandım diye pet koydum her tuvalete gittiğimde sadece peçeteyle silince hafif pembe kahverengi leke geldi pedim de hiçbirşey yoktu 12 ekim cumartesi pedin çeyreği biraz olmuş sonra birdaha olmadım bugün test aldım yaptım negatif çıktı sizce yerleşme kanaması olabilirmi sol kasığımda bir ağrı var 10 ekimden beri miğdem afif akşam sabah bulantı var bugün doktora gideceğim kan versem çıkar mı sizce benim gibi olan var mı cevap yazarsanız sevinirim
Evet gittim tahlil yaptı gebelik yok dedi baya moralim bozuldugittiniz mi doktora anlattiklarinizin aynisi ben yasiyorum şuan
Hakkımızda hayırlısı canım bizde eşimle nisan ayından beri korunmuyoruz vakti zamanı var demekki bi 10 gün daha bekliycem gelmezse tekrar gidicem sende bekle bi 10 daha belki vardır bebiş yeni yerleşiyor diye hemen kanda çıkmamıştır belki bir umut işte yüce rabbim nasip ettiyse olur İNŞALLAH aminaa ben de gitmeyi dusunuyordum acile hic gitmeyim ozaman sizinle hersey ayni adet gunumuz bile eger hamile ciksaydiniz bekliyordum hemen gidecektim
aHakkımızda hayırlısı canım bizde eşimle nisan ayından beri korunmuyoruz vakti zamanı var demekki bi 10 gün daha bekliycem gelmezse tekrar gidicem sende bekle bi 10 daha belki vardır bebiş yeni yerleşiyor diye hemen kanda çıkmamıştır belki bir umut işte yüce rabbim nasip ettiyse olur İNŞALLAH amin
amin canim benim temmuzda dusugum oldu 5 hafyalikken cok korkuyorum yine olucak diye hakkimizda hayirlisi olsunHakkımızda hayırlısı canım bizde eşimle nisan ayından beri korunmuyoruz vakti zamanı var demekki bi 10 gün daha bekliycem gelmezse tekrar gidicem sende bekle bi 10 daha belki vardır bebiş yeni yerleşiyor diye hemen kanda çıkmamıştır belki bir umut işte yüce rabbim nasip ettiyse olur İNŞALLAH amin
Yaa benimde 5 haftalıkken 1.5 sene önce düşüğüm olduamin canim benim temmuzda dusugum oldu 5 hafyalikken cok korkuyorum yine olucak diye hakkimizda hayirlisi olsun
Amin İNŞALLAH Korkma canım senin için hayırlı değilmiş demek yinede umut et hep umut etmek herşeyin en güzeliamin canim benim temmuzda dusugum oldu 5 hafyalikken cok korkuyorum yine olucak diye hakkimizda hayirlisi olsun
ben gebelik istedigimden her ay midem bulaniyor(( tamamen psikolojik hatta adetimin gecikmesi bile psikolojik olabilir diye dusunmeye basladim stresten gecikiyormus benimde aklim hep hamilelikte ve hep yine dusuk yaparsam gibi korkular yasiyorumYaa benimde 5 haftalıkken 1.5 sene önce düşüğüm oldu
Şimdi yumurtlama günümden sonra 10.gün bugün merakla bekliyorum sürekli düşünüyorum midem bulanıyor göğüslerim çok hassas yumurtlamadan beri ama psikoljiktür diyorum bakalım ne olacak
Bende korkuyorum tekrar düşük yapmaktan ama hamile kalırsam eğer öğrenir öğrenmez kendimi okutucam inşaAllah siz hamile misiniz şuanben gebelik istedigimden her ay midem bulaniyor(( tamamen psikolojik hatta adetimin gecikmesi bile psikolojik olabilir diye dusunmeye basladim stresten gecikiyormus benimde aklim hep hamilelikte ve hep yine dusuk yaparsam gibi korkular yasiyorum
ay insallah olmasam bile hayirlisi olmustur insallah.Bende korkuyorum tekrar düşük yapmaktan ama hamile kalırsam eğer öğrenir öğrenmez kendimi okutucam inşaAllah siz hamile misiniz şuan
degilim canim 3 gun gecikti cok kasiklarim agrio lekelenmem var ama idrarda negatif:/Bende korkuyorum tekrar düşük yapmaktan ama hamile kalırsam eğer öğrenir öğrenmez kendimi okutucam inşaAllah siz hamile misiniz şuan
İnşaallah hamilesindir canım bende inşaAllah hamileyimdir kasıklarım ve belim çok ağrıyor göğüslerim çok sert ama genelde her ay böyle oluyor o yüzden umutlanmak istemiyorumay insallah olmasam bile hayirlisi olmustur insallah.
degilim canim 3 gun gecikti cok kasiklarim agrio lekelenmem var ama idrarda negatif:/