Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İDRAR TESTİ NEGATİF ÇIKIP BETASI POZİTİFF ÇIKAN VAR MI??
Kızlar adetim gecikti normalde hiç gecikmez alt karnımda ağrı var beyaz akıntım var göğüslerimde de sızı ve aşırııı sıu içme isteğii test yaptım negatif çıktı yarın beta yaptırcam sizce sonuç ne olur bana dua edin ????
İnşallah pozitif olur ama benimde 18 gun geçti negatif her gecikme gebelik olmayabilir mutlaka doktora gidin ve ultrason kan bakılsın allah korusun kist enfeksiyon da geciktiriyor gerci bende ikiside yok ama iste hersey etkiliyor . İnşallah senin vardır rabbim yüzüne gülsün
İnşallah pozitif olur ama benimde 18 gun geçti negatif her gecikme gebelik olmayabilir mutlaka doktora gidin ve ultrason kan bakılsın allah korusun kist enfeksiyon da geciktiriyor gerci bende ikiside yok ama iste hersey etkiliyor . İnşallah senin vardır rabbim yüzüne gülsün