• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi ne zaman yapılmalı

Cnm albi test hiç güvenilir değil yalancı pozitif bile verebilir onestep te oyle. Bence labaquik al ben o kadar silik çizgiyle öğrendim ki hayalet çizgi. Kanda da çıktı bata 3 gün kala
Günaydın canım benimde adet olmadım 3 gün geçti dün albi test yaptım negatif çıktı şimdi senin yorumunu okuyunca acaba dedim güvenirliliği sıkıntılı mı testi

Kızlar bende albi test yaptım saatler sonra silik cıktı one step yaptım onda da negatif gördüm 8 mayıstan beri regl olmuyorum adet dongum 39 günde bir sizce bana da yanlış çıkmış olabilirmi çoğu belirtilerim var mide bulantısı ve göğüs ağrısı dışında 2 gün önce bi midem bulandı oda kusmadım kan ve idrar testine cesaretim yok

Kızlar bende albi test yaptım saatler sonra silik cıktı one step yaptım onda da negatif gördüm 8 mayıstan beri regl olmuyorum adet dongum 39 günde bir sizce bana da yanlış çıkmış olabilirmi çoğu belirtilerim var mide bulantısı ve göğüs ağrısı dışında 2 gün önce bi midem bulandı oda kusmadım kan ve idrar testine cesaretim yok
Biraz zaman geçmiş ama sonucunuz ne oldu

Back