- 3 Ağustos 2020
- 30
- 9
- 1
- Konu Sahibi Tugggbaaaaaa
İdrar testini öğlen de yapsak sonuç doğru çıkar mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet gecikmesinin üzerinden üç gün geçti yani bugün üçüncü günü akşama dogru test yapacağım inşallah hamileyimdirEğer bi gebelik söz konusuysa elbette çıkar belki silik çıkma ihtimali olur
Adetinizin kaç gün geçtiğine bağlı birazda bthcg yükselmesi ile alakalı
Hangi test daha doğru çıkartıyor ondan alsamEğer bi gebelik söz konusuysa elbette çıkar belki silik çıkma ihtimali olur
Adetinizin kaç gün geçtiğine bağlı birazda bthcg yükselmesi ile alakalı
Gecikme varsa çıkar canım ama tabi sabah ilk idrar herzaman idealİdrar testini öğlen de yapsak sonuç doğru çıkar mı ?
Teşekkür ederimGecikme varsa çıkar canım ama tabi sabah ilk idrar herzaman ideal
Teşekkür ederimİçinizin rahat etmesi için erken gebelik testi alın isterseniz çünkü kaset testte çıkmasa bile erken gebelik testinde ilişkinin üzerinden 4 gün geçince veya adet tarihi.gelmeden bile çkıyo
Amin inşallah hepimizinRica ederim inşallah Rabbim gönlüne göre versin canım
Bu sonuç ne anlama geliyor bilen var mı
bir ay laboquick testte böyle bişiyler gördüm ve regl oldum . bat ne zaman
12 Ağustosbir ay laboquick testte böyle bişiyler gördüm ve regl oldum . bat ne zaman
canım baya erken yapmisıın bence varsa da çıkmaz henüz12 Ağustos
5 gün sonra belli olur mu peki :)canım baya erken yapmisıın bence varsa da çıkmaz henüz![]()
bata bir hafta kala hayali çizgilerle öğrenen çok, bence yap derim inşallah vardır5 gün sonra belli olur mu peki :)
Teşekkür ederim inşallahbata bir hafta kala hayali çizgilerle öğrenen çok, bence yap derim inşallah vardır![]()