• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrar testi ikinci çizgi silik......

Asliery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
75
43
48
Kizlar yeni uyeyim sizi surekli takip ediyordum ama anca nasip oldu herkese oncelikle merhaba .. yaklasik 2 senelik evliyim 1 yili askin cocuk istiyoruz evlendikten sonra adet duzensizliklerim basladi. Dr kiloya bagli pco oldugunu soyledi 1 senedir neredeyse heray adet gecikmelerimden dolayi test yaptim fakat hep negatif cikti . Buayda adetim 10 gun gectiginde yaptim negatifti 20 gun snra yani buaksam yaptim silik cizgi cikti ne yapacagimi bilemedim inanamadm uyku tutmuyor yarin gidip kan testi yaptiricam ama icim icime sigmiyor bu saatte sizinle paylasmak istedim.. sizce sonuc ne cikar arkadaslar ?? o_O

ümit vermek istemem ama benim hamileliğimde de ikinci çizgi silik çıkmıştı, muhtemelen hamilesin canım :)

yarın ilk iş doktora git, hayırlısı ne ise o olsun inşAllah..

ümit vermek istemem ama benim hamileliğimde de ikinci çizgi silik çıkmıştı, muhtemelen hamilesin canım :)

yarın ilk iş doktora git, hayırlısı ne ise o olsun inşAllah..

İnsallah canim :KK66: Bu saatte beni uyutmayan bebegimdir insallah o_O cevap verdigin icinde ayrica tskr ederim :KK68:

innş. canım .. ben bile çok heyecanlandım.. Allah hayırlısı ile nasip etsin sana.. ama yine de yarına kadar kendini bir şeye inandırma.. yatağına yat hayırlı olanı dile ve uyu :)

sevgiler..

Asyasah Keske dusunmeden durabilsem uyuyabilsemmm :KK16: Hakkimizda hayirlisi insallah :KK52: iyi geceler :KK36:

Asyasah Keske dusunmeden durabilsem uyuyabilsemmm :KK16: Hakkimizda hayirlisi insallah :KK52: iyi geceler :KK36:

tahmin edebiliyorum, aç bir film izle.. hem düşünmene engel olur hem de uykun gelir.. yarın negatif ya da pozitif sonucunu buraya yazarsan sevinirim..

iyi sabahlar :)

Ben evli değilim ama çocukları çok seviyorum kısmetse sevgilimle evlenince hemen istiyoruz bu yüzden umarım hamilesinizdir isteyen herkes yaşasın inşallah o mutluluğu haberinizi bekliyorum sevgiler:KK68:

Eklentiler

• IMG-20141126-WA0008.jpg
    IMG-20141126-WA0008.jpg
    2,5 MB · Görüntüleme: 638
Ben evli değilim ama çocukları çok seviyorum kısmetse sevgilimle evlenince hemen istiyoruz bu yüzden umarım hamilesinizdir isteyen herkes yaşasın inşallah o mutluluğu haberinizi bekliyorum sevgiler:KK68:

Allah isteyen herkese nasip etsin ins :KK66: sizede mutluluklar diliyorum :KK60: yorum yazip beni sevindirdiginiz icin ayrica tskrler :KK25:

Sonradan ilk basta netti snradan boyle oldu bende anlamadm canim . Ilk basta bende oyle dusundum ama nasip dedim kan testi ile icim dahada rahatlar dye dusundum :KK57:

neyse canım, yarın gerçek sonuç belli olur nasılsa.. hayırlısı ne ise o olsun inşAllah.. :KK68:

Hayırlısı inşallah ama istersen şimdiden heveslenme :( yat uyu hadi eğer güzel bir sonuc çıkarsa hepimiz cok sevinicez olmazsa da öbür ay olur bak ben ilk yaptığımda ve 1 ay sonra testin halini koyuyorum sana bir bak

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    205,6 KB · Görüntüleme: 242
  • image.jpg
    image.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 243
Hayırlısı inşallah ama istersen şimdiden heveslenme :KK43: yat uyu hadi eğer güzel bir sonuc çıkarsa hepimiz cok sevinicez olmazsa da öbür ay olur bak ben ilk yaptığımda ve 1 ay sonra testin halini koyuyorum sana bir bak

Hmm anladim canim bak buda benimkinin ilk hali ama karanlik cikmisti braz az once o yuzden bunu koymadm aradan 1 saat gecti oyle oldu bide sicak odadaydi diye olabilirmi ??

Eklentiler

• IMG-20141126-WA0004.jpg
    IMG-20141126-WA0004.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 236
Hmm anladim canim bak buda benimkinin ilk hali ama karanlik cikmisti braz az once o yuzden bunu koymadm aradan 1 saat gecti oyle oldu bide sicak odadaydi diye olabilirmi ??
Olabilir canım burda daha net sanki hayırlısı ınsallah ilk iş hemen kan ver ınsallah hamilrsindir Allah sağlıklısını nasip etsin inşallah geç olsun ağaç olmasın tatlım ;)

Back
X