İdrar testi bir garip? Hamile miyim acabaaa lutfen bakar misinizzz:)))??

asilmisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
276
178
37
Merhaba herkese,allah isteyen herkesin muradini versin tez zamanda...bugun reglime 4 gun kaldi dayanamadim test yaptim boyle bir sekilde verdi sonucu ama anlayamiyorum su an bakinca cok cok ince bir cizgi var ama emin olamiyorum ..sizce durum nedir???

İdrarı fazla dökmüşsün testi tekrarla inşallah bebiş vardır

Canım test bozuk ya da fazla idrar damlatmissin. Yarın sabah ilk idrarla tekrar dene. İnşallah vardır bebiş :)

Kurumuş hali mi bu? Bazı testler kuruyunca düzeliyor bu görüntüden sonra ondan sordum. Elinde başka test yapsa onu yap canım ama hemen değil yarın ilk idrarınla.

Cevp icim cok tesekkurler,sabah mi tekrarlasam buraz daha beklesem mi? Cok heyecanlandimm

Kurumuş hali mi bu? Bazı testler kuruyunca düzeliyor bu görüntüden sonra ondan sordum. Elinde başka test yapsa onu yap canım ama hemen değil yarın ilk idrarınla.

Evet canim
Kuruduktan sonra boyle oldu aslinda 2-3 damla idrar damlattim ama hem bulanik hem cizgi var gibi

Gunduz degilde aksamlari cok sık idrara cikmaya basladim birkac gundur,bugunde bas ve bel agrim oluncabir deneyeyim dedim ama galiba bebis yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…