Gecikirse bu sefer kan testi vermeyi düşünüyorumGebeligin en objektif belirtisi adet gecikmesidir. Gecikirseniz testi tekrarlayin. Diger belirtiler adetle karisabilir
Amin inşallahgebelikte yaşanan tüm belirtiler neredeyse adet döneminde de yaşanıyor.
yada bazen piskolojik oluyor.
ben iki cocugumdada adetime 4 gün kala öğrendim.idrar testinde çıktı.ama değerler herkeste aynı olmuyor bazen idrar testinde çıkmıyor bir süre diye duymuştum nekadar doğru bilmiyorum ama.
hayırlı bir evladiniz olur ınş.
Bende adet günümü beklicem artık sizede geçmiş olsun5 gün önceden silik ikinci çizgi çıkmıştı.ama kimyasaldı malesef benimki.çift çizgi çıkarsa yanlışlık payı yoktur,negatif ise bir daha tekrarla demişti doktorum
Ay ne güzel ya Allah bağışlasın evladınızı banada nasip etsin Allahım :)4 gün kala çift çizgiyi görmüştüm
Adet günümü beklicem artık negatif sonuç görmekten sıkıldım o günüm mahvoluyorİdrar testi çok güvenilir değil.
Hata payı yüksek
Kan testi yaptırın
Ben adetime 5 gün kala yaptım negatifti. Sonra adetim gecikti 3 bilemedin 5 gün sonra yaptım pozitif çıktı. Olabilir yani ama gecikmeyi bekle.Gecikirse bu sefer kan testi vermeyi düşünüyorum
Ayy ne güzel Allah bağışlasın inşallah yaBen adetime 5 gün kala taptım negatifti. Sonra adetim gecikti 3 bilemedin 5 gün sonra yaptım pozitif çıktı. Olabilir yani ama gecikmeyi bekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?